Site icon TLIFE

Γιώργος Καπουτζίδης: Η παρέα του “Παρά πέντε” στηρίζει τον ηθοποιό μετά τη σκληρή αναφορά Κούγια

Στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια βρέθηκε χθες ο Γιώργος Καπουτζίδης αφού μέσα στην επιστολή που έστειλε προς όλα τα Μέσα ο γνωστός ποινικολόγος μεταξύ άλλων αναφερόταν στο πρόσωπο του ηθοποιού-σεναριογράφου μιλώντας υποτιμητικά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. (δες εδώ ολόκληρη την επιστολή του Αλέξη Κούγια)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και με το θάρρος της γνώμης του πάντα βγαίνει και μιλά ανοιχτά, αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση στον Αλέξη Κούγια μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

“Έχω ζήσει 3 άμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος” όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας. “Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια. Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι και είμαι ευτυχισμένος” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης. (δες εδώ τη συνέντευξη – απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Αλέξη Κούγια)

Αμέσως μετά από αυτή τη συνέντευξη πολλοί ήταν οι Έλληνες ηθοποιοί που έσπευσαν να εκφράσουν την αγάπη και τον θαυμασμό τους στο πρόσωπό του. Ανάμεσα σε αυτούς και η παρέα του “Παρά πέντε” με τους οποίους ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς φιλίας.

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε η παρέα του “Παρά πέντε”

© 2024 tlife.gr