Site icon TLIFE

Γιώργος Καπουτζίδης: Πλήθος κόσμου στη θεατρική πρεμιέρα του – Ποιοι έδωσαν το «παρών» – Φωτογραφίες TLIFE

Το βράδυ της Τρίτης 8/11 πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Ήβη η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη “42497”.

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιούλη Τσαγκαράκη, η Ανθή Σαββάκη, ο Μανώλης Κλωνάρης, ο Αποστόλης Ψαρρός, η Ειρήνη Βαλατσού και η αγαπημένη του κοινού Κατιάνα Μπαλανίκα που ανανεώνει και για φέτος την συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρωτότυπο έργο, που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια».

Η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα της παράστασης σημειώθηκε με τεράστια επιτυχία αφού το παρών έδωσαν πολλά λαμπερά πρόσωπα από την ελληνική showbiz ανάμεσα σε αυτά οι: Κατερίνα Βρανά, Αλέκα Παπαρήγα, Γιώργος Λιάγκας, Αθηνά Οικονομάκου, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Ευγενία Δημητροπούλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Θέλξη, Θεοφανία Παπαθωμά, Κωστής Σαββιδάκης, Αναστασία Μουτσάτσου, Δανάη Λουκάκη, Παύλος Ορκόπουλος, Σπύρος Μπιμπίλας, Μίλτος Τεντόγλου, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Ιωάννα Πηλιχού και πολλοί άλλοι.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος:

    

φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

© 2024 tlife.gr