Site icon TLIFE

Γιώργος Καράβας: «Είναι όμορφο να ακούς από τον άντρα που έχεις πρότυπο ότι τα έχεις καταφέρει στη ζωή σου»

Για τους γονείς του μίλησε στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Καράβας στο περιοδικό OK! και τον Αστέρη Κασιμάτη.

Εσύ, μικρός ήσουν «το παιδί της μαμάς» ή του «μπαμπά»;

Ήμουν και με τους δύο κοντά. Οι γονείς μου, αν και είναι άλλης γενιάς, δεν είπαν ποτέ «όχι» στα όνειρά μου. Έδωσαν σε μένα και στην αδελφή μου, την Κωνσταντίνα, βασικές αρχές και ποτέ δεν ήταν αποτρεπτικοί στις επιλογές μας. Ο πατέρας μου ήταν ελαιοχρωματιστής και εργαζόταν σε οικοδομή. Η μητέρα μου πέρασε από διάφορα επαγγέλματα και τα τελευταία 15 χρόνια εργαζόταν σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Τα περισσότερα χατίρια κυρίως εκείνη μου τα έκανε.

Ο πατέρας μου είναι πιο αυστηρός. Νιώθω πολύ υπερήφανος που έχω αυτούς τους δύο γονείς ακόμα και τώρα στη ζωή μου. Ο πατέρας μου ποτέ δεν κατάλαβε τη δουλειά που κάνω. Είναι ένας άντρας που έφυγε από το σπίτι του στα 12 και έχει δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή του, κάνοντας βαριές εργασίες. Επίσης δεν είναι εκδηλωτικός. Θυμάμαι όταν τελείωσε ο πρώτος κύκλος του GNTM, είχαν έρθει με τη μητέρα μου στο σπίτι και σε μια ανύποπτη στιγμή που ήμασταν οι δυο μας μου είπε: «Σε αγαπάω πάρα πολύ. Είμαι πολύ περήφανος για σένα, γιατί ο άνθρωπος που βλέπω έχει πάρει τις αρχές που ήθελα ». Είναι πολύ όμορφο να ακούς από τον άντρα που έχεις πρότυπο ότι τα έχεις καταφέρει στη ζωή σου ως άνθρωπος.

© 2024 tlife.gr