Site icon TLIFE

Γιώργος Καρκάς: «Από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο όλοι ήξεραν ποιος είμαι, ότι έχω βιάσει και αν είμαι χρήστης ουσιών»

Για την υπόθεση βιασμού στην οποία εναπλάκη πριν έξι χρόνια και τελικά αθωώθηκε μίλησε ο Γιώργος Καρκάς στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο Αμάντα Φουντή. Ο ηθοποιός περιέγραψε όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ αλλά και ποιά ήταν η πρώτη του αντίδραση όταν είδα τη φωτογραφία και το όνομά του στα δελτία ειδήσεων.

“13 Νοεμβρίου 2018. Ήμουν 3 μέρες άυπνος από τη χρήση, ήταν διεγερτική η ουσία στην οποία ήμουν εξαρτημένος, και κάλεσα ένα ταξί για να πάω στο σπίτι ενός φίλου. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά: κατέληξα να αποκοιμηθώ μέσα στο ταξί ως απόρροια της χρήσης.

Ξύπνησα στο Ιπποκράτειο, που με είχε πάει ο οδηγός. Από τη μία έλεγε «σώστε το παιδί» και από την άλλη, όταν ξύπνησα, έλεγε «αλήτες, τι μου κάνατε» και μου έδωσε μία κλωτσιά στο σβέρκο. Με κοιτούσε ο κόσμος και ντράπηκα, δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει. Ήρθαν οι αστυνομικοί και με πήραν στο τμήμα, το άλλο πρωί ήρθε ο οδηγός ταξί και ζήτησε να δει ιατροδικαστή. Ξαφνικά άρχισε μία ένταση στο τμήμα ότι ο άνθρωπος αυτός βιάστηκε» εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Καρκάς.

«Προφυλακίστηκα με ένα στοιχείο του ιατροδικαστή που έλεγε για τραυματισμό λιγότερο του μισού πόντου, θα μπορούσε να είναι είκοσι άλλα πράγματα. Και μετά δημοσιοποιούν τα στοιχεία μου χωρίς λόγο. Το πρώτο βράδυ που προφυλακίστηκα στην Τρίπολη άκουσα σε κεντρική τηλεόραση ότι δημοσιοποιούν τα στοιχεία 28χρονου ημεδαπού για τον βιασμό ενός οδηγού ταξί και βγάζουν τη φωτογραφία μου. Το βλέπω και τα πρώτα τρία δευτερόλεπτα λέω «καλέ τι λένε;» και γελάω.

Όσο εξασθενούσε η επήρεια, άρχισα να συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί. Αυτό δεν ήθελα να το ζήσει άλλος άνθρωπος. Ένιωθα πως κάποιος είχε πάρει το πρόσωπό μου, το είχε πετάξει σε όλη τη χώρα, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, όλοι με έβλεπαν, ήξεραν ποιος είμαι, ότι έχω βιάσει, πώς μου αρέσει να κάνω σεξ, αν είμαι χρήστης, πόσο μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζω και το ότι είχα ψωνίσει από κατάστημα ερωτικών ειδών, γιατί στην αρχή τα έγραφαν κι αυτά» είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Καρκάς.

© 2024 tlife.gr