Γιώργος Κωνσταντίνου: Η πρώτη αντίδραση για το βίντεο που δείχνει τους Κασσελάκη – Μάκμπεθ σαν «Ελενίτσα» και «Αντωνάκη»

Το βίντεο που δημιούργησε ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπεθ στην περίφημη σκηνή της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» και τους δείχνει σαν άλλους «Αντωνάκη» και «Ελενίτσα» σχολίασε ο Γιώργος Κωνσταντίνου, που πρωταγωνιστούσε σε αυτή.

«Η σάτιρα δεν έχει δεσμεύσεις και απαγορεύσει. Είμαι εναντίον των απαγορεύσεων εκτός αν θίγει κάποια δεδομένα, τα παιδιά σου, την οικογένειά σου. Δε νομίζω ότι πρέπει να τα παίρνουμε τόσο σοβαρά τα πράγματα» είπε γελώντας ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Υποστηρίζω την ελευθερία του ατόμου, θέλω κι εγώ να ζω με τρόπο που να μην σκέφτομαι τα σχόλια, τα θρησκευτικά που τα χρησιμοποιούν όλοι. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι φυσικό να σε σχολιάσουν. Έχω τα προσωπικά μου δεδομένα γιατί εσύ να σκύψεις από την κλειδαρότρυπα;» σχολίασε για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ο ηθοποιός,

«Ένας άνθρωπος αν είναι ένοχος πρέπει να πληρώσει. Δεύτερη και τρίτη ευκαιρία δεν θα τη δώσω εγώ. Θα τη δώσει η Δικαιοσύνη» είπε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164