Site icon TLIFE

Γιώργος Λιάγκας: Απολαμβάνει την εργένικη ζωή του [pics]

Ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει την καθημερινότητά του και φροντίζει να χαίρεται κάθε του στιγμή. Η εργένικη ζωή του περιλαμβάνει πολλά ταξίδια, εξορμήσεις και εξόδους. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 βγαίνει με μεγαλύτερη συχνότητα από ποτέ ενώ δεν ξεχνά και τον ρόλο του μπαμπά αφού αφιερώνει πολύ χρόνο στους γιους τους. Όταν δεν έχει επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις όμως κάνει πράγματα για εκείνον.

Το TLIFE τον συνάντησε σε μία ακόμα βραδινή του έξοδο στην Πλάκα. Ο κριτής του Dancing with the Stars βρέθηκε στο θέατρο Μπέλλος όπου παρουσιάζεται το έργο «Το ελεύθερο ζευγάρι», μια ελεύθερη διασκευή του Γιώργη Κοντοπόδη από το έργο των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Σε ένα σκηνοθετικά ανατρεπτικό ανέβασμα, με πολλές καινοτομίες, συμμετοχή θεατών και μουσικές παρεμβάσεις.

Ένα ιδιαίτερα πετυχημένο ερμηνευτικό δίδυμο στους δύο ρόλους, που χάρισε στο παρελθόν άφθονο γέλιο και απέσπασε παρατεταμένα χειροκροτήματα, από τους θεατές που είδαν την παράσταση, επανέρχεται φρεσκαρισμένο με σαρωτικές αλλαγές στο θέατρο Μπέλλος, που εφέτος κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας.

Λίγα λόγια για το έργο

Εκείνη… εκείνος… ο γάμος τους… οι απιστίες του… ο εραστής της…οι συνεχείς απόπειρες αυτοκτονίας… η ζήλια τους… η αγάπη τους… και μια εξομολόγηση στους θεατές που θα μοιραστούν αμφίδρομα τα συζυγικά τους προβλήματα. Μια θεότρελη κωμωδία με πολύ γέλιο, απρόοπτη εξέλιξη αλλά και συγκινήσεις καθημερινής ζωής.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία- μουσική επένδυση Αλέξανδρου Λιακόπουλου, απόδοση – διασκευή Γιώργη Κοντοπόδη.

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Γιώργης Κοντοπόδης, Νίτσα Μαμουζέλου

© 2024 tlife.gr