Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το τηλεοπτικό σενάριο που φαίνεται να “κλειδώνει” για ΄κείνον του χρόνου στον ΑΝΤ1…

Πολλά έχουν ειπωθεί κι ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για τον Γιώργο Λιάγκα και πιο συγκεκριμένα για το ποιό ακριβώς θα είναι το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1.

Φήμες, φήμες, φήμες, οι οποίες πότε τον ήθελαν να επιστρέφει στους δέκτες μας πρωί, πότε βράδυ, πότε απόγευμα. Τελικά, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, οι Αντεννικοί μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή, είναι έτοιμοι να καταλήξουν στο ποιό ακριβώς θα είναι το επόμενο βήμα τους.

Απ ΄ότι ,λοιπόν, έχουν πιάσει οι κεραίες μου, αυτό το τηλεοπτικό σενάριο που πιθανότατα “κλειδώνει” για του χρόνου και αφορά στο Γιώργο, έχει να κάνει με την παρουσία του παρουσιαστή στην late night ζώνη του καναλιού.

Βλέπεις αυτή η απουσία του Θέμου Αναστασιάδη και του “Όλα” από το πρόγραμμα, στην οποία θα επιμείνει ο δαιμόνιος Θέμος, λόγω οικονομικών κι άλλων προβλημάτων με την εταιρία παραγωγής “Αρθρον” και όχι μόνο, έχει προβληματίσει τα μάλλα τους Αντεννικούς.

Οι Αντεννικοί δεν θέλουν να γκρεμίσουν την late night ζώνη τους, τουναντίον… Οι Αντεννικοί επιθυμούν διακαώς να παραμείνουν δυνατοί σε αυτή την ζώνη την οποία έχουν καταφέρει να χτίσουν με πολύ κόπο και η οποία τους έχει ταιριάξει γάντι.

Έτσι, λόγω της παύσης του Θέμου, αλλά και της έκτακτης τηλεοπτικής παρουσίας του “Ράδιο Αρβύλα”, θέλουν o Γιώργος Λιάγκας να είναι αυτός που θα αναλάβει δράση. Και να αναλάβει δράση με μία late night εκπομπή, η οποία εννοείται πως θα βασίζεται στις συνεντεύξεις, μιας και ως γνωστόν ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας παρουσιαστής που την κατέχει την τέχνη της συνέντευξης και η οποία θα έχει στόχο να κάνει τα βράδια μας πιο καυστικά, πιο ανατρεπτικά, πιο πικάντικα και… πιο γενικότερα!

Ολα αυτά φυσικά, την ίδια στιγμή που και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει να συνεχίσει το “The 2night show” και μάλλον αυτή η επιθυμία του θα εισακουστεί.

Κατά τα άλλα το σενάριο εκείνο που ήθελε τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει την παρουσίαση πρωινής, infotainment εκπομπής τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1, έχει φύγει από το τραπέζι, οριστικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164