Site icon TLIFE

Γιώργος Λιάγκας: Τελείωσε το Πρωινό και άρχισε το τρέξιμο – Φωτογραφίες

Αυλαία έριξε το πρωί της Παρασκευής 5/7 η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με τον παρουσιαστή να ανανεώνει το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για τη νέα σεζόν.

Μέχρι τότε όμως, ο Γιώργος Λιάγκας είναι έτοιμος να απολαύσει το καλοκαίρι του. Ένα μέρος των διακοπών του ο Γιώργος Λιάγκας σκοπεύει να το περάσει με τους δυο γιους του, που αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητά του, ενώ χρόνο – όπως όλα δείχνουν – σκοπεύει να αφιερώσει και στη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ζουν έναν μεγάλο έρωτα, χωρίς να κρύβονται αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να γευματίζουν μαζί αλλά και να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα. Αυτός ο έρωτας, φαίνεται πως έχει ανανεώσει τον Γιώργο Λιάγκα,  ο οποίος μέσα από τα story του στο instagram μας ενημέρωσε ότι αποφάσισε να ξεκινήσει το… τρέξιμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε δυο φωτογραφίες, στη μια φωτογράφησε ένα ζευγάρι αθλητικά ρούχα γράφοντας, “έτοιμοι” ενώ στη δεύτερη έβγαλε μια σέλφι σημειώνοντας, “για τρέξιμο”.

© 2024 tlife.gr