Γιώργος Μανίκας: Ο 10χρονος γιος του θα παίξει σε σειρά του Αντρέα Γεωργίου – Το βίντεο από τα γυρίσματα

Σε πυρετώδεις πρόβες και ετοιμασίες βρίσκεται ο Αντρέας Γεωργίου τις τελευταίες ημέρες, για τη νέα του σειρά με τίτλο, «Ταμπού».

Το «Ταμπού» έρχεται το φθινόπωρο μέσα από την συχνότητα του Mega και οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε εντατικά γυρίσματα…

Μάλιστα, στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου θα δούμε και τον γιο του Γιώργου Μανίκα σε ρόλο έκπληξη!

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Μανίκας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα.

Ταμπού – Η υπόθεση και οι ηθοποιοί

Το Ταμπού είναι μια σκοτεινή σειρά με έντονο αστυνομικό και ερωτικό στοιχείο με καμβά φυσικά την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Με φόντο ένα ανεξήγητο έγκλημα, οι πρωταγωνιστές της σειράς θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με τα πιο σκοτεινά τους μυστικά. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια 4 αδερφών, αλλά και το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, όπου και φοιτά μια μεγάλη ομάδα νέων φοιτητών που θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του σεναρίου.

Ο Μέμος Μπεγνής υποδύεται τον καθηγητή πανεπιστημίου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον αδελφό του, η Κατερίνα Μισιχρόνη τη σύζυγό του.

Το καστ πλαισιώνει η Μυρτώ Αλικάκη, η Νίκη Βακάλη και ο Γιωργής Τσαμπουράκης.

Η παραγωγή έχει επενδύσει σε πολλούς νέους και αξιόλογους ηθοποιούς όπως η Αθηνά Ροδίτου που γνωρίσαμε στο Ναυάγιο, η Μαρίλια Μητρούση που είδαμε στον Παράδεισο των Κυριών, η Σεμέλη Μητροπούλου που γνωρίσαμε στη σειρά Ο πρώτος από εμάς ενώ προστέθηκε και η Χρύσα Μιχαλοπούλου καθώς και ένας ακόμη ταλαντούχος μουσικός, ο Ιάσονας Χρόνης.

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164