Site icon TLIFE

Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: Από το World Party στο The Reunion! Η σκληρή κόντρα, ο χωρισμός και η επανένωση

Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφουν τηλεοπτικά δέκα χρόνια μετά το World Party.

Οι  δύο άνδρες οι οποίοι συστήθηκαν τηλεοπτικά μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή του Alpha, σήμερα, 11 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία κάνουν πρεμιέρα με το The Reunion στον ANT1.

Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης σε απολαυστικά βίντεο για το The Reunion:

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Μια φιλία που πέρασε από 40 κύματα 

Οι δύο άνδρες οι οποίοι γνωρίζονται από τη Θεσσαλονίκη συνεργάστηκαν αρχικά σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της πόλης, ενώ μετέπειτα προέκυψε η ιδέα για το World Party η οποία είχε προγραμματιστεί για την κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ3. 

Ο Alpha συμφωνεί για την προβολή των επεισοδίων και έτσι το 2013 η ταξιδιωτική εκπομπή κάνει πρεμιέρα:

YouTube video player

Μετά από τρεις σεζόν και αρκετά ταξίδια, το World Party ολοκληρώνει την πορεία του στον Alpha, με τους δύο παρουσιαστές να αραιώνουν τις κοινές τους εμφανίσεις. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης σε συνέντευξή του στον Πέτρο Κωστόπουλο το 2016 είχε απαντήσει για τη ρήξη στη σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Έχεις τσακωθεί ποτέ με φίλος σου; Εάν πει κάποιος όχι λέει ψέματα, πόσο μάλλον όταν βγαίνεις και στην τηλεόραση… Σαφέστατα είχαμε με τον Γιώργο και καλύτερες περιόδους, κάποια στιγμή μπορεί να μην ήμασταν τόσο καλά, τώρα πάλι σήμερα μιλήσαμε πάλι… Όταν στη φιλία μπαίνουν και τα επαγγελματικά, είναι δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες…», ήταν η απάντηση του παρουσιαστή.

Σε συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη το 2018 ο Γιώργος Μαυρίδης «έσπασε» τη σιωπή του μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Σάκη Τανιμανίδη και το τέλος της φιλίας τους.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη:

«Γνώρισα τον Σάκη όταν με κάλεσε σε μια εκπομπή του, ήμουν καλεσμένος σαν γκραφιτάς. Γνωριστήκαμε, κάναμε τον κλασσικό χαβαλέ, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, τα λέγαμε γενικά. Κάναμε πρώτα μια εκπομπή παρέα στο TV 100, από εκεί ξεκίνησε το World Party.

Μετά από τρία-τέσσερα χρόνια, με βρήκε ο Σάκης και μου είπε ότι βρέθηκε μια άκρη για την ΕΡΤ3 με μηδαμινά χρήματα. Μου λέει “ψήνεσαι;”, του είπα δεν θέλω κάτι από την παραγωγή κτλ και να το κάνουμε. Όταν νιώθεις κάποιον φίλο σου του λες ότι τον στηρίζεις. Και είπαμε να το προχωρήσουμε.

Μετά την πρώτη χρονιά έκλεισε η ΕΡΤ3. Θυμάμαι ότι πληρωνόμουν απ΄την τσέπη μου. Στη δεύτερη χρονιά στο Alpha πάλι ήταν δύσκολα. Δεν ήρθαμε και μας είπαν “πάρτε τα όλα”. Δουλέψαμε πολύ, κουραστήκαμε πολύ…Δεν πρόκειται ποτέ να σου πω την αλήθεια για τον λόγο που σταμάτησε το World Party», δήλωνε για τη συνεργασία του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Πολλές φορές προσπαθούμε να μην πούμε. Δεν πρόκειται ποτέ να σου πω την αλήθεια. Δεν είναι δικιά μου απόφαση. Ήταν μια απόφαση συνολική. Μια πικρία μου άφησε αυτή η ιστορία.

Προφανώς και δεν μιλάμε, δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχω και κάτι να χωρίσω. Δεν είναι μια απόφαση δικιά μου», απαντούσε όλο νόημα ο Γιώργος Μαυρίδης.

Η στιγμή της επανένωσης 

Τα χρόνια που ακολούθησαν οι δύο άνδρες έδωσαν προτεραιότητα στην προσωπική τους ζωή. Ο Σάκης Τανιμανίδης το 2017 παντρεύεται τη Χριστίνα Μπόμπα με την οποία στη συνέχεια αποκτούν τις δίδυμες κόρες τους, ενώ ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύεται την Κρίστη Καθάργια με την οποία σύντομα οδηγούνται σε διαζύγιο.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βαφτίζουν τις δίδυμες κόρες του στη Μύκονο! Η μεγάλη έκπληξη, η παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη ανάμεσα στους προσκεκλημένους του ζευγαριού.

Μετά από αρκετά χρόνια οι δύο άνδρες πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό δίνοντας έτσι τέλος στην κόντρα τους. 

Λίγους μήνες αργότερα τον Μάρτιο του 2023 ο Γιώργος Μαυρίδης μοιράζεται στα social media φωτογραφία από την έξοδό του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Συμπέρασμα: Τελικά συνεχίζω να έχω μεγαλύτερο κεφάλι από σένα» ήταν το σχόλιό του  Γιώργου Μαυρίδη και από κάτω ακολούθησε ένας χιουμοριστικός διάλογος.

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Μαζί στο The Reunion

Οι δύο άνδρες άφησαν στο μακρινό παρελθόν την κόντρα τους, ενώνοντας ξανά τις δυνάμεις τους και τη διάθεσή τους για να ανακαλύψουν άγνωστους προορισμούς.

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο: «ΟΥΓΚΑΝΤΑ»

Η πρώτη συνάντηση του Σάκη και του Γιώργου γίνεται μετά από καιρό στο γνώριμο περιβάλλον του αεροδρομίου και το ταξίδι ξεκινά κυνηγώντας το όνειρό τους να συναντήσουν γορίλες στην Ουγκάντα. Το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν μόλις επισκέπτονται την Ουγκάντα είναι η λέξη «φίλος» ή «muna», όπως λέγεται στην τοπική διάλεκτο.

Ο δρόμος τούς βγάζει σε ένα υπαίθριο μπαρ, όπου αράζουν με τους ντόπιους και παίζουν μπιλιάρδο. Και επειδή ο ανταγωνισμός είναι πάντα εκεί, η κόντρα ξεκινά για το ποιος θα κερδίσει τις περισσότερες «μονομαχίες» σε αυτή τη διαδρομή. Όλα  βαίνουν καλώς, σχεδόν… καθώς παθαίνουν λάστιχο στη μέση του πουθενά, έχοντας λάθος ρεζέρβες στο πορτ-μπαγκάζ. 

Η εξερεύνηση στο πάρκο με τους γορίλες επιτέλους αρχίζει και ψάχνουν να τους ανακαλύψουν με διάφορες τεχνικές που μαθαίνουν από τους ντόπιους.

Κάτι «βρωμάει» στην υπόθεση, κάτι που ίσως σημαίνει πώς θα τα καταφέρουν; Η συνάντηση με τα Ghetto Kids, τα παιδιά με τις απίστευτες χορευτικές ικανότητες και τους εκατομμύρια followers παγκοσμίως στο instagram, δίνει την ευκαιρία να δουν αν ακόμη το έχουν με τον χορό. Τέλος, οι δύο φίλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τον φόβο τους για τα ύψη, μιας και θα προσπαθήσουν να κατέβουν με ένα σκοινί τα Sipi Falls, τους εμβληματικούς καταρράκτες με ύψος εκατό μέτρα, κάτι που θα τους «δέσει» ακόμη περισσότερο.

Το YOLO κυλάει ακόμη στις φλέβες τους και το Reunion μόλις ξεκίνησε!

© 2024 tlife.gr