Site icon TLIFE

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Είμαι αγχωμένος για το πώς θα μπορέσω να προστατεύσω την κόρη μου στην εποχή μας»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για την καθημερινότητα με την κόρη του και τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη.

Όπως παραδέχτηκε ο γνωστός ηθοποιός, είναι πολύ χαρούμενος που απέκτησε μια κόρη, ενώ δηλώνει πως ο ερχομός του παιδιού δεν επηρέασε την σχέση με την σύζυγό του. 

«Ήθελα πολύ να γίνω πατέρας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω κάνει κοριτσάκι. Είμαι αγχωμένος για το πώς θα μπορέσω να προστατεύσω την κόρη μου στην εποχή μας, θέλω να έχει μια καλύτερη τύχη. Πιστεύω είμαστε μία γενιά, όπου θα φέρει μια σημαντική αλλαγή ακριβώς σε αυτό το κομμάτι, της ισότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου. 

Για τις σχέσεις του με τη Δανάη Μιχαλάκη μετά τον ερχομό της κόρη τους: «Εμάς μπορώ να σου πω ότι δεν μας επηρέασε η γέννηση του παιδιού σε κάτι αρνητικό, ίσα ίσα. Της κάνω εκπλήξεις, της γράφω τραγούδια, βγαίνουμε έξω για ραντεβού, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι κάναμε ως ζευγάρι και νομίζω ότι κάπως έτσι διατηρείται η φρεσκάδα, το χιούμορ, ο αλληλοσεβασμός και η αγάπη μέσα σε ένα ζευγάρι», δήλωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

© 2024 tlife.gr