Site icon TLIFE

Γιώργος Πατούλης: Τι απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα χωρισμού από τη Μαρίνα Πατούλη;

Ήδη από την Παρασκευή έγινε γνωστό πως η Μαρίνα Πατούλη και ο Γιώργος Πατούλης περνούν μια σοβαρή κρίση στον γάμο τους, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια σε δηλώσεις της στο TLIFE. Μάλιστα, η γοητευτική φιλόλογος το πρωί του Σαββάτου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ύστερα από μια ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε και ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας της που επιδεινώθηκε.

Το πρωί του Σαββάτου, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ενώ διευκρίνισε πως ο Γιώργος Πατούλης δεν επικοινώνησε μαζί της αλλά ούτε και την επισκέφθηκε. Να σημειώσουμε ότι χθες ο Χάρης Ρώμας είχε πει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι ο Γιώργος Πατούλης ήταν στο πλευρό της…

Ο Περιφερειάρχης Αττικής έκανε μια λίτη δήλωση αποκλειστικά στην εκπομπή Happy Day, τρεις ημέρες μετά τα πρώτα δημοσιεύματα για κρίση στο γάμο του με την Μαρίνα Πατούλη: “Βρίσκομαι σε διαρκείς συνομιλίες για τον κορονοϊό με τον Υπουργό Υγείας. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικά θέματα. Ευχαριστώ”.

YouTube video player 

© 2024 tlife.gr