Site icon TLIFE

Γιώργος Πιλίδης: Η οργισμένη ανάρτηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες – «Πόσο ακόμα οι φυσιολογικοί θα ανεχόμαστε αυτή την αηδία;»

Μέσα από μια σειρά αναρτήσεων ξέσπασε ο Γιώργος Πιλίδης, με αφορμή μία είδηση που φτάνει από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος αθλητής της πάλης έγινε έξαλλος με τον σάλο που έχει προκληθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, καθώς 2 γυναίκες πυγμάχοι με ανδρικά χρωμοσώματα, παρότι είχαν αποκλειστεί από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έλαβαν το πράσινο φως από την ΔΟΕ και θα συμμετάσχουν κανονικά.

«Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η ανθρωπότητα… επειδή ένας άνδρας θέλει να αυτοπροσδιοριστεί γυναίκα, του επιτρέπουν να αγωνιστεί στην κατηγορία των γυναικών. Για ποια ίσα δικαιώματα μας μιλάτε εσείς εκεί στα κανάλια; Τι έχετε να πείτε για αυτό; Για πόσο καιρό ακόμα εμείς οι φυσιολογικοί θα καθόμαστε να ανεχόμαστε αυτή την αηδία; Όσο για το ολυμπιακό ιδεώδες; Απλά δεν υπάρχει φέτος. Ένα καρναβάλι οι Ολυμπιακοί Αγώνες», συμπληρώνει με αιχμηρό λόγο ο 24χρονος αθλητής.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Πιλίδης επανήλθε με νέο post στο οποίο έγραψε: «Αυτή την Ολυμπιάδα θέλουμε; Ντροπή μας! Η Ιταλίδα πυγμάχος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα της με την τρανς αθλήτρια από την Αλγερία για να διαφυλάξει τη σωματική της ακεραιότητα… ΑΙΣΧΟΣ! Ετοιμαστείτε, τα χειρότερα έρχονται», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πιλίδης.

 

© 2024 tlife.gr