Γιώργος Βάλαρης στο TLIFE: Η συνεργασία με τον Τόλη Βοσκόπουλο και το περιστατικό που έχει χαραχτεί στη μνήμη του

Ο Γιώργος Βάλαρης γνώριζε τον Τόλη Βοσκόπουλο πολύ καλά, αφού οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στη θεατρική παράσταση “Μαριχουάνα Στοπ”, η οποία ανέβηκε στο Gazi Theatre τη σεζόν 2018-2019. Οι δυο τους πέρα από συνεργάτες ήταν και καλοί φίλοι. Η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου σόκαρε και στενοχώρησε βαθιά τον Γιώργο Βάλαρη, μιας και η συνεργασία τους έμελλε να είναι η τελευταία του γνωστού τραγουδιστή. 

Μιλώντας στο TLIFE, ο Γιώργος Βάλαρης περιέγραψε τη συνεργασία του με τον “ανεπανάληπτο” Τόλη Βοσκόπουλο, αποκάλυψε το περιστατικό που έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη μου, ενώ μοιράστηκε και τη συμβουλή που του είχε δώσει ο σπουδαίος καλλιτέχνης. 

Η συνεργασία μαζί του

“Ήταν μια σπουδαία και κορυφαία συνεργασία γιατί πέρα από την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα και σε όλους τους συνεργάτες ήταν πέρα από σπουδαίος καλλιτέχνης ένας σπουδαίος άνθρωπος που μοίραζε φως, αγάπη, ζεστασιά και ασφάλεια στους ανθρώπους που είχε γύρω του αλλά και στους συνεργάτες του. Ήταν ο πατέρας της παράστασης. Με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε με πολύ μεγάλη αγάπη, εμπιστοσύνη και δοτικότητα.

Ήταν συνοδοιπόρος σε όλο αυτή την σπουδαία αναβίωση της παράστασης “Μαριχουάνα Στοπ”, που πίστεψε, αγάπησε πολύ και έμελλε να είναι και η τελευταία του παράσταση. Οι στιγμές που ζήσαμε κατά τη διάρκεια της παράστασης ήταν μεγαλειώδεις, με τον κόσμο να τον αποθεώνει, κάτι που δεν το έχω συναντήσει ποτέ ξανά στη ζωή μου και φαντάζομαι ότι δεν θα το συναντήσω ξανά.

Η λατρεία του κόσμου ήταν σπουδαία, το χιούμορ του στα παρασκήνια ήταν πολύ έντονο και είχε μια αγκαλιά για όλους. Εμείς που συνεργαστήκαμε ξέρουμε πόσο όμορφα ήταν σε αυτή τη παράσταση και αυτό ξεκινούσε από τον Τόλη”.

Η στιγμή που του έχει μείνει αξέχαστη από τη συνύπαρξή του με τον Τόλη Βοσκόπουλο

“Όλες οι στιγμές με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν μαγικές αλλά αυτό που με είχε εντυπωσιάσει ήταν, όταν κάποια στιγμή ήταν άρρωστος στην παράσταση με κρύωμα, ήρθε και με όλες του τις δυνάμεις, παρότι του είπα να κόψουμε μερικά τραγούδια, μου είπε “τι; εγώ; θα πω και παραπάνω!” Και είπε και παραπάνω τραγούδια εκείνη την ημέρα και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Πάντα τον έλεγα “λιοντάρι μου”, γιατί ήταν και λέων”.

Η συμβουλή που έχει κρατήσει από τον Τόλη Βοσκόπουλο

“Η συμβουλή που μου είχε δώσει και θυμάμαι είναι “να αγαπάς τους συνεργάτες σου, να τους φροντίζεις και να τους δίνεις ηρεμία και ασφάλεια”. Αυτό που έλεγε πάντα ήταν, ότι όπου εργάζεται ο χώρος ήθελε να ήταν σαν εκκλησία”.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164