Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη του πατέρα της Καρολάιν για τη βάφτιση της μικρής Λυδίας – Ποιες θα είναι οι νονές

Οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, κέρδισαν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. 

Ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς αποκάλυψε στην βρετανική Daily Mail ότι πρόκειται να βαφτίσουν την εγγονή τους στην Αλόννησο: «Σκοπεύουμε να βαφτίσουμε τη Λυδία σε ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία στην Αλόννησο, όπως είχαμε κάνει με την Καρολάιν. Η βάφτιση θα γίνει σ’ ένα μικρό εκκλησάκι στο νησί, κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται η μητέρα της Λυδίας».

Ο κ. Κράουτς, συνταξιούχος μηχανικός από το Λίβερπουλ, αποκάλυψε στη συνέντευξη του ποιες θα είναι οι νονές της Λυδίας στη βάπτιση.

«Θα είναι δύο παιδικές φίλες της Καρολάιν από εδώ, την Αλόννησο. Ο θεσμός του νονού στην Ελλάδα θεωρείται ιερός και για αυτό και εμείς θέλαμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή» αποκάλυψε ο πατέρας της Καρολάιν, στη συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ο κ. Κράουτς είπε στο βρετανικό ταμπλόιντ πως παρότι η Λυδία έχει το δικό της παιδικό δωμάτιο, επιμένει να κοιμάται μαζί με τη γιαγιά της – μητέρα της Καρολάιν – στο παιδικό κρεβάτι της αδικοχαμένης μητέρας του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164