Γνωστός μπασκετμπολίστας έκανε σεξ, ενώ έδινε συνέντευξη!

Μια πρωτότυπη συνέντευξη αποφάσισε να δώσει ο γνωστός μπασκετμπολίστας Dennis Rodman σε ραδιοφωνική εκπομπή. Ο ίδιος ξεκίνησε να μιλά, αλλά σύντομα έγινε αντιληπτό πως κάτι άλλο αποσπούσε την προσοχή του.

Ο γνωστός αθλητής είναι γνωστός για τον εκκεντρικό χαρακτήρα και τις περίεργες φάρσες, αλλά αυτήν τη φορά φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια. Ενώ, λοιπόν, έδινε την τηλεφωνική του συνέντευξη στον Jorge Sedano σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μαϊάμι, ακούστηκαν περίεργα βογγητά και γέλια από μια γυναίκα.
Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι συμβαίνει, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του και έκανε ερωτικά παιχνιδάκια με τηΝ φίλη του. Ο Dennis ήταν πολύ προκλητικός και είπε στο δημοσιογράφο που ρωτούσε: “Θέλεις σίγουρα να μάθεις τι κάνω;”
Παραγωγός και κοινό έμειναν άφωνοι και ο μόνος που γελούσε ήταν ο μπασκετμπολίστας. Πάντως, λίγο αργότερα το μετάνιωσε και μέσω του εκπροσώπου του ζήτησε συγνώμη από τον παραγωγό, τους θαυμαστές του και την οικογένειά του. Ο εκπρόσωπός του αποκάλυψε πως ο γνωστός αθλητής ήταν υπό την επήρεια ουσιών και όταν συνήλθε δεν θυμόταν τίποτα!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164