GNTM: Ο σύντροφος της Κάτιας ρίχνει τα “καρφιά” του! “Ο κόσμος εισπράττει μια στοχευμένη εικόνα…”

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής μέσα στο GNTM δεν έχουμε δει το καλό πρόσωπο της Κάτιας Ταραμπάνκο… Το 24χρονο μοντέλο αρκετές φορές είναι ειρωνική προς τις συμπαίκτριές της, ενώ σε παλιότερα επεισόδια είχε κατηγορηθεί ακόμη και για bullying εις βάρος της Ελευθερίας. Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιάννης Χαλβατζής – ο σύντροφος της όμορφης Κάτιας – μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι Yes για την αγαπημένη του και το γεγονός ότι έχει αδικηθεί, λόγω του μοντάζ που κάνει η παραγωγή του Greece’s Next Top Model.

“Στο GNTM βλέπουμε αποσπάσματα κομμένα και ραμμένα από την παραγωγή γιατί θεωρούν ότι έτσι θα είναι ευκολότερο να πουληθεί το προϊόν τους. Κανένας δεν παίρνει αυτό που αξίζει και ως επί το πλείστον αδικούμαστε. Άρα θα πω ότι αδικείται επειδή ο κόσμος εισπράττει μια στοχευμένη εικόνα και όχι μια πλήρης και αντικειμενική. Η Κάτια θα κερδίσει γιατί έχει αντικειμενικά όλο το πακέτο όσον αφορά τα θέλω του παιχνιδιού. Δίκαιο λοιπόν θα ήταν να κερδίσει το καλύτερο μοντέλο και όχι αυτό που μας πλασάρουν ταυτόχρονα για τις ανάγκες του reality”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης.

Δες το βίντεο:

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου με την Κάτια, ο αγαπημένος της απάντησε: “Ο γάμος είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για κάθε σχέση, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος για τον άλλον και πάνω απ’ όλα να έχεις τα μυαλά μέσα στο κεφάλι σου, πράγμα που τώρα δεν ισχύει για κανέναν μας”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164