Site icon TLIFE

GNTM: Όταν η Άννα Χατζή περπάτησε στα Mad Walk 2019! [pics,vid]

Το Greece’s Next Top Model, για ακόμη μία σεζόν, έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές του GNTM ανακοινώνουν ποια από τις κοπέλες θα αποχωρήσει από το σπίτι του ριάλιτι μόδας. Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που κατάφεραν να παραμείνουν στο GNTM μετά τις πρώτες δοκιμασίες αποχώρησης είναι και η Άννα Χατζή.

Μπορεί στο επεισόδιο της Τρίτης (15-10-2019), η Άννα να βρέθηκε ένα βήμα πριν την αποχώρηση από GNTM, αλλά τελικά παρέμεινε και αποχώρησε η Λυδία Κατσανικάκη. Η Άννα Χατζή είναι από τα κορίτσια του GNTM που απασχολούν το κοινό στα social media, αφού ανήκει στην ομάδα των FF (γνωστών ως Final Five) που με τα αιχμηρά σχόλια τους φαίνεται πως συναγωνίζονται την περσινή τριάδα της φωτιάς.

Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά μόνο μερικούς μήνες, έχει όμως ήδη λάβει μέρος σε πέντε fashion shows. Μάλιστα τον περασμένο Απρίλιο περπάτησε στην πασαρέλα του Madwalk 2019 φορώντας ρούχα Atelier Loukia.

Να σημειωθεί ότι η 19χρονη παίκτρια του GNTM σπουδάζει κοινωνική και εκπαιδευτική πολιτική και σκοπεύει να κάνει μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία.

© 2024 tlife.gr