GNTM: Το πρώτο μήνυμα της Σπυρούλας Κάιζερ μετά την αποχώρησή της [pic]

Η Σπυρούλα Κάιζερ είναι ένα από τα κορίτσια του GNTM που κέρδισαν την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού τόσο με την ενέργειά τους όσο και με την εξωτερική τους εμφάνιση. Το 24χρονο μοντέλο μπορεί να έφτασε μέχρι τις 13 του reality, αφού στην χθεσινοβραδινή δοκιμασία δεν κατάφερε να ενθουσιάσει τη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό με το styling και την πόζα της και έτσι ήταν εκείνη που βρέθηκε εκτός σπιτιού.

Το θέμα της φωτογράφησης ήταν το “Style on a Rush”, με τις διαγωνιζόμενες να πρέπει να επιλέξουν μόνες τους τα ρούχα τους και να μας μεταφέρουν σε πέντε διεθνείς προορισμούς ως fashion jetsetters. Αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου, η Σπυρούλα Κάιζερ έκανε την πρώτη ανάρτησή της μετά από αρκετούς μήνες στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από το Ντουμπάι.

“Με διώξανε από το σαφάρι της Αφρικής και με έστειλαν πίσω στο σαφάρι στο Ντουμπάι. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του Star Channel και φυσικά την αγαπημένη μου Έλενα Χριστοπούλου, τη μία και μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί και φυσικά τους κριτές μας, Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλό. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε μένα και μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές. Και το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω στον κόσμο που με στήριζε σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Σπυρούλα Κάιζερ είναι έτοιμη να κυνηγήσει το όνειρό της!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164