Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας: Βραδινή έξοδος μετά την επιστροφή από το Ντουμπάι [pics]

Μετά από την όμοργη οικογενειακή απόδραση στο Ντουμπάι επέστρεψαν στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Η

Γωγώ Μαστροκώστα

και ο Τραϊανός Δέλλας γύρισαν από τον εξωτικό προορισμό έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες τους και με πολύ καλή διάθεση. Το TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι σε βραδινή τους έξοδο σε γνωστό νυχετρινό κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους απολαμβάνουν συχνά τα μουσικά σχήματα της πόλης. Αυτή τη φορά βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη με την Πέγκυ Ζήνα στο Fever.

Η Γωγώ Μαστροκώστα έκλεψε τις εντυπώσεις και τα φωτογραφικά φλας με το σέξι φόρεμα που επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο. Φυσικά, ο σύζυγός της δεν την άφησε στιγμή μόνη της ενώ έφτασαν στο μαγαζί πιασμένοι χέρι χέρι. Στην παρέα τους ήταν και η κολλητή φίλη της σχεδιάστριας ρούχων, Τζένη Τζιβεριώτη αλλά και ο pr man Χάρης Σιανίδης.

Τους συνδέει και τους 3 μια μακροχρόνια φιλία και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου.

Τόσο η Γωγώ Μαστροκώστα όσο και η Τζένη Τζιβεριώτη επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή αλλά τα νυχτοπερπατήματά είναι από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164