Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Η επαγγελματική σχέση που κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα! Φωτογραφίες

Ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε πριν μερικά χρόνια μέσα στα τηλεοπτικά πλατό αλλά και στα ερτζιανά. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου, οι οποίοι από συνεργάτες κατέληξαν σε ένα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι. Ο γνωστός παρουσιαστής συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια με την όμορφη δημοσιογράφο, καθώς εκτός από συνεργάτες στο πρωινό του Sfera, η Νάνσυ Αντωνίου είναι και αρχισυντάκτριά του στο The 2Night Show.

Το ζευγάρι μετρά κάτι παραπάνω από δύο χρόνια σχέσης, ενώ στις αρχές του ειδυλλίου τους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε όσο το δυνατόν περισσότερο να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα άρχισαν να πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι κοινές εμφανίσεις τους, με αποτέλεσμα να μιλούν όλοι για έναν μεγάλο έρωτα!

«Δεν θα σου πω τίποτα παραπάνω. Έχω προχωρήσει τη ζωή μου με έναν άνθρωπο, είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να το συζητάμε. Έχω μια σχέση, είμαστε μαζί… δεν θα σου πω τίποτα άλλο. Δεν με φοβίζει που περνάω πολύ χρόνο με τη Νάνσυ, αν αναφέρεσαι στη Νάνσυ. Αυτά τα φοβάσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου» είχε δηλώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν δύο χρόνια περίπου, επιβεβαιώνοντας και επίσημα τη σχέση του, με την αρχισυντάκτριά του.

Η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή και όσοι τους ζουν από κοντά λένε ότι ταιριάζουν απόλυτα, πείθοντας ολοένα και περισσότερους ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό! Μάλιστα, τόσο ο Γρηγόρης όσο και η Νάνσυ έχουν παιδιά από προηγούμενες σχέσεις τους, κάτι που τους έδεσε ακόμη περισσότερο ως ζευγάρι.

Μάλιστα, πρόφατα το αγαπημένο ζευγάρι έκανε και μια μίνι απόδραση στην Μύκονο, με σκοπό να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, λίγο πριν ξεκινήσει ακόμη μια απαιτητική επαγγελματικά σεζόν.

Η Νάνσυ Αντωνίου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι full in love!

Πηγή Φωτογραφιών: Πέτρος Χόντος, NDP, Instagram

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164