Γρηγόρης – Μαρία : Αυτός, αυτή και το… μυστήριο με το “Πρωινό ΑΝΤ1” !

Οι φήμες ξεφυτρώνουν παντού σαν τα μανιτάρια. Ειδικά στο φλου-αρτιστίκ τηλεοπτικο τοπίο της κρίσης, όπου κανένας δεν ξέρει τι του τηλε-ξημερώνει. Εμείς τσεκάραμε μύθους και πραγματικότητες μέσω των άμεσων ενδιαφερομένων…

Το σενάριο που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ντόρο έχει να κάνει με το μέλλον του «Πρωινού ΑΝΤ1». Τι κι αν ακόμα δεν έχει ρίξει αυλαία, ήδη έχει αρχίσει η παραφιλολογία για το ποιοι θα είναι εκείνοι που θα αναλάβουν να αντικαταστήσουν τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Χρήστο Φερεντίνο, αν και εφόσον φυσικά εξακολουθήσει να υπάρχει η πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη στον ΑΝΤ1.

Γιατί λόγω κρίσης υπάρχει και η πιθανότητα οι αντενικοί παράγοντες να πάρουν την ιστορική τηλεοπτική απόφαση και να καταργήσουν την πρωινή τους ζώνη (βαδίζοντας στα χνάρια του Alpha και του Star). Κρατώντας στην καλύτερη περίπτωση μόνο το καθημερινό ενημερωτικό κομμάτι του Γιώργου Παπαδάκη, μαζί με μικρές δόσεις infotainment, τα άστρα και τη μαγειρική.

Πάντως, όσον αφορά το ψυχαγωγικό κομμάτι του «Πρωινού ΑΝΤ1», με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αν υπάρχει έστω και μία και μοναδική αλήθεια ανάμεσα σε όλα αυτά που ακούγονται, είναι πως όντως οι δύο τωρινοί παρουσιαστές θα αντικατασταθούν από το κανάλι, καθώς φέτος δεν κατάφεραν να κερδίσουν την προτίμηση των τηλεθεατών. Ετσι, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει αρχίσει ο χορός της διαδοχολογίας. Ποιοι παρουσιάζονται ως επικρατέστεροι στον πρωινό τηλεοπτικό χορό;

Η Ευγενια Μανωλιδου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου. Συγκεκριμένα, η φημολογία της εποχής θέλει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει δεχθεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το πρωινό με πατενέρ την Μαρία Μπεκατώρου.

Τι μας λέει, όμως, ο ίδιος;
«Με όσα ακούω και διαβάζω, πραγματικά με πιάνουν τα γέλια. Σε διαβεβαιώνω πως δεν έχω κάνει καμία συζήτηση και δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση συνεργασίας από κανέναν. Αλλωστε, λόγω των γυρισμάτων του «Ομορφου Κόσμου», δεν είμαι ποτέ στην Αθήνα».

– Δηλαδή, δεν έχεις δεχτεί πρόταση συνεργασίας από τον ΑΝΤ1 για το «Πρωινό»;
Οχι βέβαια…

– Παρ’ όλα αυτά, το συμβόλαιό σου με το Mega λήγει τον Ιούνιο, έτσι δεν είναι;
– Ναι, το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι και εννοείται πως είναι το πρώτο κανάλι με το οποίο θα θελήσω να συζητήσω για να δω τι θα κάνουμε. Το Mega είναι αυτήν τη στιγμή προτεραιότητα για μένα.

Τις φήμες πως έχει δεχτεί πρόταση από τους ανθρώπους του Ant1 για το «Πρωινό» μας διέψευσε κατηγορηματικά και η Μαρία Μπεκατώρου:
«Τα έχω ακούσει κι εγώ όλα αυτά που μου λες, όμως το τηλέφωνό μου δεν έχει χτυπήσει και δεν έχω δεχτεί από πουθενά καμία πρόταση σε σχέση με την επόμενη χρονιά».

– Εσύ επιμένεις πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψεις την πρωινή εκπομπή σου στο «Τηλέ Αστυ» για να δοκιμάσεις την τύχη σου από άλλο πρωινό τηλεοπτικό μετερίζι;
– Φυσικά! Αυτό έχω πει πολλές φορές μέχρι τώρα και θα το ξαναπώ. Δεν πρόκειται να αφήσω την εκπομπή μου στο «Τηλέ Αστυ» για να πάω σε κάποιο άλλο κανάλι. Αν δεχθώ κάποια πρόταση και αν αυτή την πρόταση μπορώ να τη συνδυάσω, έχει καλώς.

– Και με το Mega τι γίνεται;
– Ούτε με το Mega έχω συζητήσει. Ομως, το Mega είναι το κανάλι το οποίο για μένα προηγείται όλων. Πρώτα θα συζητήσω με το Mega, αν φυσικά οι άνθρωποι με θέλουν και με χρειάζονται σε κάτι, και στη συνέχεια θα δω τι άλλο μπορεί να υπάρχει τηλεοπτικά. Δεν ξεχνάω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε το συγκεκριμένο κανάλι και τη μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε.

Αλλά και το… κορίτσι-λάστιχο ή φαινόμενο που κάνει τα πάντα και συμφέρει, η Ευγενία Μανωλίδου, διαψεύδει όπου σταθεί και όπου βρεθεί το γεγονός ότι μπορεί να αναλάβει την παρουσίαση του «Πρωινού ΑΝΤ1».

Η γυναίκα-ορχήστρα δήλωσε χαρακτηριστικά τόσο σε ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος όσο και στα Μέσα σε σχέση με τα σενάρια που την ήθελαν στην πρωινή ζώνη:
«Δεν έχω καμία πρόταση και δεν έχω και καμία πρόθεση να βρεθώ στο «Πρωινό ΑΝΤ1». Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει καμία τέτοια προοπτική στον ορίζοντα. Και δεν θέλω και να κάνω και κάτι τέτοιο, γιατί είναι μεγάλη η δέσμευση, είναι πολλή η δουλειά και το άγχος, και προσωπικά όλο αυτό δεν το αντέχω».

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164