Γρηγόρης Μασούρας: Ο νεαρός Έλληνας illustrator που παίρνει like από την Kim Kardashian

Είναι μόλις 24 ετών και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Ο Γρηγόρης Μασούρας (τον οποίο θα βρεις στο instagram ως @gregorymasouras) έχει βάλει μπόλικη από τη φαντασία, το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του και έχει προκαλέσει αίσθηση στα social media. Ανάμεσα στους θαυμαστές της δουλειάς του είναι και πολλοί διάσημοι οι οποίοι μάλιστα κάνουν like και σε αυτά που ανέβαζει. Η Kim Kardashian είναι μία από αυτούς την οποία μάλιστα έχει συμπεριλάβει και στα project του. Τη λίστα με τους διάσημους φανς του όμως συμπληρώνουν και ονόματα όπως Cara Delevingne, Marc Jacobs, Roberto Cavalli και Gigi Hadid‬.

Ο Γρηγόρης, πριν από κάποια χρόνια, δημιούργησε το «AnimationInReality». Μέσα από αυτό τοποθετεί τις αγαπημένες ηρωίδες της Disney σε πραγματικά event, εξώφυλλα γνωστών περιοδικών ή αφίσες και αντικαθιστά τα πρόσωπα διάφορων celebrities με αυτά των καρτούν. Όλα αυτό ξεκίνησε γα εκείνον από την απόκτηση ενός καινούργιου smartphone με το οποίο άρχισε να επεξεργάζεται φωτογραφίες. Βλέποντας την ανταπόκριση που είχαν αυτά που έφτιαχνε -αρχικά στους φίλους του και στη συνέχεια στον λογαριασμό του στο instagram- ασχολήθηκε πιο εντατικά.

Χωρίς να έχει συγκεκριμένες σπουδές πάνω σε αυτό αλλά μέσα από βιντεάκια στο Youtube έμαθε να επεξεργάζεται και να φτιάχνει αυτές τις μοναδικές φωτογραφίες. Πρόσφατα δημιούργησε μια εντυπωσιακή σύνθεση με πρωταγωνιστή τον επιχειρηματία Βασίλη Καίσαρη, γιο του Κώστα Καίσαρη.

Δες όμως μερικές ακόμα εντυπωσιακές εικόνες που έχει φτιάξει ο νεαρός Έλληνας illustrator:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164