H αποχώρηση της Αργυρώς ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης στο “10 με 1 μαζί” ;

Η Αργυρώ αγνοείται… Η μαγείρισσα του “10 με 1 μαζί” πέταξε την ποδιά της, εγκατέλειψε τις κουτάλες της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ! Ναι, η Αργυρώ άφησε στα κρύα του λουτρού τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο, διακόπτοντας αιφνιδιαστικά την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Οπως ήταν φυσικό, τα αγόρια του καναλιού του Αμαρουσίου διέθεσαν αρκετό χρόνο για να εξηγήσουν στο κοινό το τι έχει συμβεί και η Αργυρώ θέλησε να λύσει την συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου και έχει ενδιαφέρον να δούμε για το αν απο αυτό τον …τηλε-αποχαιρετισμό, λύγισε και η AGB και τους χάρισε και κανένα νούμερο παραπάνω !

Ετσι ,λοιπόν, το πρωινάδικο του ΑΝΤ1 χθες έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 14,8% και στα νεανικά κοινά το 11,4% ,ενώ την ώρα που η εκπομπή έπαιζε το θέμα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, κατά μέσο όρο έφτασε το 18,6% στο σύνολο και το 11,4% στα νεανικά κοινά.

Κατά τα άλλα το “Πρωινό Mou” έκοψε πρώτο το νήμα με 22,8% στο σύνολο και 28,5% στα νεανικά κοινά ,δευτερο ήρθε το “10 με 1 μαζί” και τρίτος ο “Καφές με την Ελένη” με 12,4% στο σύνολο και 16,7% στα νεανικά κοινά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164