Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε ο Ηλίας Κρασσάς στο περιοδικό Hello! και στον Άρη Καβατζίκη. Ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά μεταξύ άλλων, μίλησε φυσικά για την ίδια:
«Μπορεί να έχω γνωρίσει γυναίκες στην ζωή μου, από την στιγμή όμως που γνώρισα την σύζυγο μου νιώθω σαν να γνώρισα την μοναδική γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων αποκάλυψε επίσης στο περιοδικό, πως η ημέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ στην ζωή του και θα την θυμάται πάντα είναι η ημέρα που είδε να ανοίγει το πρώτο κατάστημα του στο Χαλάνδρι.
Ο Ηλίας Κρασσάς έχει μία γεμάτη καθημερινότητα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το αντικείμενο που δεν αποχωρίζεται ποτέ:: «Η καθημερινότητα μου ξεκινάει και τελειώνει με συνεχή επικοινωνία. Δυστυχώς, δεν μπορώ με τίποτα να αποχωριστώ το κινητό μου».
Όσο για το δώρο που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του: «Η πρώτη ζωγραφιά που μου χάρισαν τα παιδιά μου.»
Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ