Η Alanis Morissette ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στα 45 της! Ποιος γνωστός Έλληνας επιμελήθηκε το look της;

Η Alanis Morissette διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδί. Η διάσημη τραγουδίστρια, μάλιστα, φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού SELF σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά χωρίς ίχνος κόμπλεξ στο εξώφυλλο του περιοδικού και μιλάει για την εγκυμοσύνη στα 45 της χρόνια αλλά και για την μητρότητα.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννέτος ήταν εκείνος που επιμελήθηκε τα μαλλιά της Alanis Morissette! Ο γνωστός hair stylist έχει μια άκρως επιτυχημένη καριέρα στις ΗΠΑ και δεν είναι λίγες οι διάσημες που τον επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους! Η 45χρονη τραγουδίστρια αφέθηκε στα χέρια του Δημήτρη και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό.

Δες φωτογραφίες:

Το 2016 είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή με τρόπο που δεν περίμενε ούτε η ίδια! Η 45χρονη Alanis ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδάκι και να χαρίσει ακόμη ένα αδερφάκι στην κόρη της και τον γιο της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164