Site icon TLIFE

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ολόσωμο μαγιό και κάνει μπάνιο στην αυλή με το λάστιχο – Βίντεο

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις.

Το απόγευμα της Κυριακής, η παρουσιάστρια του Mega αναπόλησε την παιδική της ηλικία και έκανε μπάνιο στην αυλή… με το λάστιχο. Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το συνόδευσε με μια εξομολόγηση.

«Αποφασίσαμε με τον Ίωνα να κάνουμε μπάνιο με το λάστιχο έξω αντί για την ντουζιέρα. Όταν ήμουν μικρή, στις διακοπές ήταν σχεδόν «κανονικότητα» το μπάνιο στην αυλή ή στις ταβέρνες με λάστιχα αν ήμασταν σερί έξω, ή στον κήπο της γιαγιάς μου, ή ακόμα κι αν δεν είχαμε πάει θάλασσα πάλι το τολμούσαμε.

Τότε δε μας ένοιαζε τόσο πολύ να ζούμε aesthetic την καθημερινότητα μας, την ζούσαμε ξέγνοιαστα αληθινά και χωρίς ταμπέλες. Την ζούσαμε όπως μας ερχόταν χωρίς να αναλύουμε δεύτερες σκέψεις και χωρίς να θελουμε να προβάλλουμε στους διπλανούς μας ότι είμαστε καλύτεροι κι ανώτεροι γιατί απλούστατα οι διπλανοί μας ήταν κι αυτοί στο μπουγέλο της άυλης μας.

Τα χρόνια περνάνε όμως κάποια πράγματα διατηρούνται με προσπάθεια και βοήθεια απ’ τις «νέες γενιές». Εύχομαι να θυμόμαστε πάντα την ανεμελιά & την παιδικότητα μας ,με τα μάτια ενός παιδιού που δεν κρίνει δεν περιθωριοποιεί & δεν ξεχωρίζει κανέναν. Απλά, παίζει» έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα του βίντεο.

© 2024 tlife.gr