Η Δέσποινα Βανδή στο TLIFE: Οι συναυλίες για τα 30 χρόνια, η ψυχοθεραπεία και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Με αφορμή την περιοδεία της για τα 30 χρόνια της πορείας της στο τραγούδι, η Δέσποινα Βανδή μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται στην καλύτερη φάση της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής και ετοιμάζεται να «οργώσει» την Ελλάδα, με επόμενους σταθμούς το Ηράκλειο Κρήτης (1/7), τη Θεσσαλονίκη (Θέατρο Γης 8/7) και το θέατρο Πέτρας (10/7).

«Δε θεωρώ τίποτα πια δεδομένο στη ζωή μου και το γεγονός ότι 30 χρόνια μετά, καταφέρνω με έναν τρόπο να συνδέομαι με τον κόσμο, με τα καινούργια και τα παλιά μου τραγούδια, ότι είχα στη συναυλία μου 2 γενιές ήταν πολύ συγκινητικό. Νομίζω ότι αυτό είναι και το ζητούμενο κάθε καλλιτέχνη να αφορά και στο σήμερα» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη και γι’ αυτό είναι σημαντικό να ζούμε την κάθε μέρα μας με θετική σκέψη, με χαρά, το χρωστάμε στον εαυτό μας… Δε χρειάζεται να αναλώνεσαι σε πράγματα που μόνο κακό σου κάνουν» δήλωσε, επίσης, η δημοφιλής τραγουδίστρια τονίζοντας πως όσο πιο απλή είναι στη ζωή της, τόσο πιο καλά είναι στη δουλειά της.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε και για τον ρόλο της ψυχοθεραπείας στη ζωή της, αλλά και για τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της: τα παιδιά της Μελίνα και Γιώργο και τον Βασίλη Μπισμπίκη που σίγουρα θα την απολαύσουν σε κάποιες από τις συναυλίες της.

Η ίδια ξεκαθάρισε για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν αγοράσει μαζί κάποιο οικόπεδο στην Κρήτη, λέγοντας πως αυτό ανήκει στον σύντροφό της

Δες αναλυτικά τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Φωτογραφίες: Ρούλα Μονιάκι

Κάμερα: Χρήστος Αβραάμ

Μοντάζ: Δημήτρης Παπατρέχας

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164