Site icon TLIFE

Η εγκυμονούσα Φελίσια Λαπάτη ποζάρει στην παραλία με το μπικίνι της και εντυπωσιάζει! [pic]

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Φελίσια Λαπάτη, η οποία σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Μιχάλη Αντιώτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor είναι 4,5 μηνών έγκυος και ανυπομονεί για τον ερχομό του μωρού της.

Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, και με αφορμή την πασχαλινή απόδραση που έκανε με τον αγαπημένο της στην Κάρυστο, η μέλλουσα μανούλα βούτηξε στη θάλασσα για το πρώτο μπάνιο της θερινής σεζόν. Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι κολύμπησε στα γαλανά νερά, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί στην αμμουδιά. Με αέρα μοντέλου, λοιπόν, πόζαρε χαμογελαστή στον φακό, κρατώντας ένα μπλε παρεό, με το οποίο κάλυπτε ελαφρώς την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

“Με μπλε και φως ξεκινούν οι μέρες καλύτερα…”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Η Φελίσια διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Δεν έχει πάρει αρκετά κιλά μέχρι στιγμής και σίγουρα μπορεί να προστεθεί στη λίστα με τις πιο fit μαμάδες.

© 2024 tlife.gr