Site icon TLIFE

Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά: Είναι τελικά έγκυος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; [video]

Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν, το βράδυ της Τρίτης, στο Yes I Do Catwalk και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε…

… στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: “Δεν θα προχωρούσα σε έναν δεύτερο γάμο. Έκανα έναν, φτάνει. Ο σύντροφος μου, μου το ξέκοψε. Αν θες να παντρευτείς, μου λέει, πήγαινε αλλού” .

… στο My Style Rocks: “Τα κορίτσια στο My Style Rocks δεν τσουρομαδιούνται. Δεν παίζουν ξύλο, γυναίκες είμαστε και οι γυναίκες διαφωνούμε. Δεν τσουρομαδιόμαστε. Ανάβουν τα αίματα μόνιμα και θα ανάψουν πολύ παραπάνω αργότερα αλλά είμαστε τρεις πολύ δυνατές προσωπικότητες και έχουμε πολύ ωραίες προσωπικότητες απέναντι μας. Για κάποιες, βέβαια, πιστεύω περίεργα πράγματα” .

… στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το GNTM: “Με την Ηλιάνα δεν είμαστε σιαμαία. Εγώ έκανα κάτι άλλο, μετά το GNTM, γιατί το επέλεξα ενώ η Ηλιάνα δεν έχει επιλέξει να κάνει κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν θα είναι ξανά στο GNTM, εγώ δεν έχω μιλήσει” .

… στην φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: “Δεν είναι έγκυος η Ηλιάνα. Έχει απαντήσει και η ίδια, δεν ήταν έγκυος ποτέ. Είναι πολύ καλά με τον Δημήτρη (Snik) και περνάνε καλά, αυτό!” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά για την "εγκυμοσύνη" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

© 2024 tlife.gr