Η Kim Kardashian θυμάται τις πρώτες φωτογραφίες της στα social media! [pics]

Η Kim Kardashian γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Social Media και… θυμάται όλες τις πρώτες δημοσιεύσεις της από τα προσωπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσής της! Η guru των social media και διάσημη τηλεπερσόνα, επιχειρηματίας, celebrity και σύζυγος του Kanye West που στο παρελθόν έχει καταφέρει να «σπάσει» το internet με την αλησμόνητη φωτογράφισή της από τον Jean-Paul Goude για το περιοδικό Paper, διατηρεί πολύ δυναμική παρουσία σε Instagram, Twitter και Snapchat! Για αυτό και αφιέρωσε την ημέρα της στις πρώτες δημοσιεύσεις που έκανε ποτέ στα εν λόγω Μέσα!

Και φυσικά, τι πιο ταιριαστό για τις 30 Ιουνίου που έχει ανακηρυχτεί σε Παγκόσμια Ημέρα των Social Media , από το να αναρτήσει ξανά στο site της kimkardashian.com τις πρώτες διαδικτυακές επαφές που είχε με τους fans της και να τις σχολιάσει!

Όπως περιγράφει, το πρώτο προφίλ που δημιούργησε ήταν εκείνο του Instagram, στο οποίο «ανέβασε» μια φωτογραφία της κατά την προετοιμασία για τα γυρίσματα του reality show «Keeping up with the Kardashians».

My first instagram pic… Kisses for instagram!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Έπειτα, θυμάται το πρώτο πράγμα που έγραψε στο Twitter, λέγοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι από το 2009! Φαίνεται να είναι τόσο μακρινό: Το Twitter ήταν ένα από τα πρώτα μέσα που χρησιμοποίησα για να συνδεθώ με τους fans μου και είναι ακόμα πολύ διασκεδαστικό! Στο Twitter νιώθω ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου! Λατρεύω να μιλάω με ανθρώπους».

Τέλος, μιλά για το Snapchat, για το οποίο διηγείται πως αρχικά είχε φτιάξει ένα κρυφό προφίλ για να δει πώς ακριβώς δουλεύει, αλλά σύντομα δημιούργησε και τον επίσημο λογαριασμό της! Επισημαίνει δε, πως τα φίλτρα του Snapchat είναι τα καλύτερα!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164