Site icon TLIFE

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μένει σπίτι: Μαγειρεύει, γυμνάζεται σκληρά και κάνει τα beauté της! [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γνωρίζοντας καλά ότι η μάχη απέναντι κορονοϊό, που μαστίζει την υφήλιο, πρέπει να είναι συλλογική, έχει λάβει τα απαραίτητα ατομικά μέτρα για την προστασία της και εδώ και αρκετό καιρό παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια βγαίνει έξω μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, ενώ έχει διαμορφώσει έτσι τη νέα καθημερινότητά της, προκειμένου να μην αλλάξει κατά πολύ το πρόγραμμα που είχε πριν τον αυτοπεριορισμό.

Πλέον, η Κωνσταντίνα έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο, αφού σε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις έχει μπει μια μικρή παύση λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, τον οποίο φροντίζει να αξιοποιεί εποικοδομητικά.

Εν μέσω καραντίνας, λοιπόν, φροντίζει να διατηρεί την σιλουέτα της, έτσι ώστε να μην “βάλει” κιλά, μαγειρεύοντας καθημερινά υγιεινά και θρεπτικά γεύματα, ενώ αθλείται εντατικά στο σαλόνι της, το οποίο έχει μετατρέψει σε ένα προσωπικό γυμναστήριο. Βέβαια, από το πρόγραμμά της δεν λείπει και το τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα, κάτι που την γεμίζει ενέργεια και την αναζωογονεί.

Ακόμα, αφιερώνει αρκετό χρόνο στον εαυτό της κάνοντας τα απαραίτητα beauté, για να είναι όμορφη και λαμπερή ακόμα και μέσα στο σπίτι, ενώ δεν σταματά τα παιχνίδια με την αγαπημένη της τετράποδη φίλη, την Μιζού.

Δες μερικές από τις αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τη ζωή της αυτή την περίοδο:

© 2024 tlife.gr