Site icon TLIFE

Η Μαρία Μπεκατώρου σε νέο τηλεοπτικό πόστο; Τι απαντά ο ΑΝΤ1;

Αίφνης πολλά λέγονται κι ακόμα περισσότερα γράφονται τις τελευταίες ημέρες για την Μαρία Μπεκατώρου. Από εκεί που είχαμε την Μαρία… ακλόνητη και… αγέρωχη να στέκεται στο “Still Standing”, μία είδηση άρχισε να κυκλοφορεί με ταχύτητα φωτός και να προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση.

Μία είδηση η οποία θέλει την μία και μοναδική Μαρία, την πάντα αληθινή Μαρία, να αναλαμβάνει οσονπούπω νέο τηλεοπτικό πόστο, πάντα στον ΑΝΤ1… Αυτό το τελευταίο εννοείται!

Ναί, ναί, η Μαρία σου λέει μπορεί από Γενάρη να ξεκινήσει να κάνει παιχνίδι και στο prime-time του ΑΝΤ1, μιας και αποδείχθηκε φέτος, πως και τα τηλε-παιχνίδια της πάνε πολύ, μιας και το “Still Standing” ήρθε στους δέκτες μας και κατάφερε να ταρακουνήσει στους πίνακες τηλεθέασης για τα καλά, μέχρι και το… θωρηκτό Χρήστο Φερεντίνο και το θρυλικό “Deal”!

Για να μην σε κουράζω, αυτό που ακούστηκε είχε να κάνει με την παρουσίαση του “Celebrity Game Night” που έρχεται λίαν συντόμως στους δέκτες μας μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ναί, σου λέει η Μαρία μπορεί ταυτόχρονα με την απογευματινή της… δράση, να εισβάλλει και στα βράδια μας, για να κάνει μαζί μας ακόμα περισσότερο παιχνίδι.

Τι απαντούν τώρα για όλα αυτά οι Αντεννικοί; Υπάρχει όντως η περίπτωση η Μαρία να το παίξει με την νέα χρονιά σε… διπλό, τηλεοπτικό ταμπλό;

“…Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα τα διαβάσαμε κι εμείς και πρέπει να σου πω, ότι μας… άρεσε η ιδέα”, λένε χαριτολογώντας τα στελέχη του καναλιού στο TLIFE και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Όντως η Μαρία είναι ένα πρόσωπο το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία της συγκεκριμένης εκπομπής και δεν έχουμε και κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι μπορεί να μην τα κατάφερνε ή να μην ήταν καλή. Όμως, για να σου πω την πάσα αλήθεια, με την Μαρία αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση. Δεν έχει γίνει κανένα απολύτως ραντεβού μαζί της που αναφορά στο “Celebrtity Game Night”. Και είναι πρόωρο γενικότερα το ποιός ή ποιά θα έρθει στους δέκτες μας το συγκεκριμένο πρότζεκτ, γιατί πολύ απλά δεν έχει κλείσει κανένας κύκλος συζητήσεων και δεν έχουν ολοκληρωθεί κι όλες οι επαφές τις οποίες σχεδιάζουμε και θέλουμε να κάνουμε, πριν καταλήξουμε για το ποιό θα είναι το πρόσωπο με το οποίο το αγαπημένο παιχνίδι θα επιστρέψει στους δέκτες μας”.

Συμπέρασμα; Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι… Κάνε λίγη υπομονή λατρεμένη κι όλα θα γίνουν και φυσικά θα τα μάθουμε! Για να δούμε.

© 2024 tlife.gr