Site icon TLIFE

Η Meghan Markle ζήτησε από τους Αμερικανούς μια «αλλαγή»!

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Meghan Markle, σύζυγος του Βρετανού πρίγκιπα Harry, ζήτησε να υπάρξει μια «αλλαγή» με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο.

Η Markle συμμετείχε σε διαδικτυακή εκδήλωση που οργάνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση «When we all vote» (Όταν ψηφίζουμε όλοι), την οποία έχει ιδρύσει η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama και έχει στόχο να πείσει όσο περισσότερους Αμερικανούς γίνεται να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Σπάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο που θέλει όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να αποφεύγουν τις πολιτικές δηλώσεις, η Meghan Markle επισήμανε: «Πιστεύω ότι αν συμμετέχετε σε αυτή την εκδήλωση μαζί μας είναι επειδή (…) έχετε περισσότερα κίνητρα να δείτε την αλλαγή την οποία χρειαζόμαστε και αξίζουμε», χωρίς ωστόσο να καλέσει ευθέως τους Αμερικανούς να ψηφίσουν τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Jo Biden.

«Ψηφίζουμε για να τιμήσουμε αυτούς που προηγήθηκαν ημών και για να προστατεύσουμε αυτούς που ακολουθούν», τόνισε η δούκισσα του Sussex.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

© 2024 tlife.gr