Η Μέρι που χλεύασε ο Τάσος Ξιαρχό μιλάει για όλα: Η επικοινωνία που είχαν, το bullying για την καταγωγή της και η συγχώρεση

Για πρώτη φορά η Μέρι Παπά, η κοπέλα που χλεύασε στα social media ο Τάσος Ξιαρχό εξαιτίας του σωματότυπου της και της στιλιστικής επιλογή της μιλάει για όλα στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου.

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε τι συνέβη ακριβώς εκείνο το βράδυ, ενώ αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Τάσο Ξιαρχό μετά από όλα αυτά. Παράλληλα, μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί στη ζωή της αλλά και για το περίφημο ριγέ μπλουζάκι.

«Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε από τη συμπεριφορά του και ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να το κάνω και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό. Δεν κατάλαβα κυριολεκτικά τίποτα. Τράβηξε προφανώς το βίντεο, για τους δικούς του λόγους, θεώρησε ότι είναι σωστό να το ανεβάσει και να κάνει το σχόλιο αυτό που έκανε».

«Έχω ακούσει κριτική επειδή έχω κοντά μαλλιά, επειδή έχω μερικά κιλά παραπάνω ή επειδή δεν έχω μια φωνή πιο κοριτσίστικη. Έχω δεχτεί ρατσισμό και για την καταγωγή μου, είμαι από ένα χωριό στους Άγιους Σαράντα.

Από την ώρα που είδα το βίντεο η καθημερινότητά μου έγινε τραγική. Πήρα ξαφνικά μια προσοχή που εν τη αποζήτησα εγώ.

Με στενοχώρησε πάρα πολύ και πήρα άδεια από την δουλειά μου, γιατί με έπιαναν τα κλάματα και μου έστελναν μηνύματα. Υπήρξαν θετικά μηνύματα και στήριξη, αλλά και αρνητικά, που μου έλεγαν να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου. Υπάρχουν πάντα οι δύο όψεις», δήλωσε η Μέρι Παππά.

 

«Επιλέγω να συγχωρήσω τον Τάσο. Δεν το έκανε στοχευμένα για κακό. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη», κατέληξε. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164