Η Ναταλία, το κείμενο – φωτιά και το τρελό παρασκήνιο στον Alpha !

“Μες την καλή χαρά” εκείνη ; “Μες την τρελή μανούρα” οι άλλοι ; Ποιοι ; Οι του Alpha καλέ ! Η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε στο “Οκ” που κυκλοφορεί, ένα κείμενο που ανάβει φωτιές, μεγάλες φωτιές στην Κάντζα.

Ενα κείμενο μέσα απο το οποίο εκφράζει δημόσια την γνώμη της για κάποιες εκπομπές του καναλιού της και όπως καταλαβαίνετε απο νωρίς το πρωί έχουν αρχίσει τα όργανα στους διαδρόμους του Alpha, αλλά και στα γραφεία της διοίκησης !

Τι έγραψε ,όμως, η Ναταλία στη στήλη της “Τα λέμε” ;

«Πάει το Λες και το’ ξερες, μας τελείωσε. Κρίμα. Εγώ το έβλεπα και γέλαγα και πολύ διασκέδαζα, γιατί μ’ αρέσει ο Ρένος. Η Ζαρίφη είναι ένα ανθρώπινο αγχολυτικό και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι η καψούρα μου, το ομολογώ. Αιτία κοψίματος του comedyshow; Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Ελπίζω να μην ακούσω για πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Διότι υπάρχουν εκπομπές με χαμηλότερα νούμερα που συνεχίζονται ακάθεκτες με κέφι τρελό» !

Ντόιιινγκ… Και επειδή είμαι κακός άνθρωπος, είπα να κάτσω να σκεφτώ, το ποια εκπομπή θα μπορούσε να εννοεί και διαπίστωσα πως ήταν εύκολη η λύση αυτού του quiz ! Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί η εκπομπή που αυτή την στιγμή υπάρχει στο κανάλι και σημειώνει απελπιστικά χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης ,δεν είναι άλλη από το “Πάνω στην ώρα” , το οποίο αν και δεν μπορεί να σταθεί καν στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, βγαίνει καθημερινά στον αέρα με …άλλον αέρα και “Μες την καλή χαρά” , ενώ είναι ένα πρόγραμμα που αν και πάει από πέρσι (που δεν πάει…) με το ζόρι, συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά στους δέκτες μας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164