Η νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει μία μεγάλη… κόντρα!

Οι αλλαγές που ετοιμάζουν στα προγράμματά τους ο ΑΝΤ1 και ο Alpha στήνουν το σκηνικό για μια σύγκρουση δύο τηλεοπτικών γιγάντων, της Ελένης Μενεγάκη και του Γιώργου Παπαδάκη.

Η “συγχωνευμένη” ζώνη που ετοιμάζεται με Γιώργο Παπαδάκη και Χρήστο Φερεντίνο είναι γεγονός πως δημιουργεί έντονο προβληματισμό στα επιτελεία των καναλιών για το ύφος που θα κινηθούν από τη νέα σεζόν. Το θέμα έχει απασχολήσει τους ιθύνοντες, οι οποίοι όπως μαθαίνουμε, έχουν ετοιμάσει τις προτάσεις και τις αντιπροτάσεις τους για το νέο εγχείρημα του ANT1.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, στον Alpha έχουν γίνει πολλές συσκέψεις και επί τάπητος έχουν πέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την αντεπίθεσή τους στο νέο εγχείρημα. Οι Γερμανοί θεωρούν πως η καλύτερη απάντηση του καναλιού της Κάντζας ακούει στο όνομα “Ελένη Μενεγάκη”. Η λαμπερή παρουσιάστρια θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά τους χαρτιά. Ετσι, μια από τις ιδέες που επεξεργάζονται είναι η “βασίλισσα” της πρωινής ζώνης να ξεκινά την εκπομπή της πιο νωρίς κατά μία ή δύο ώρες, καλύπτοντας και τον χρόνο της εκπομπής “Πάνω στην ώρα”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164