Η νικήτρια του Μεγάλου Διαγωνισμού DASH βρέθηκε…

O super διαγωνισμός του TLIFE και της εταιρίας DASH τελείωσε και έκανε το όνειρο της νέας χρονιάς πραγματικότητα για μια τυχερή. Η συμμετοχή ήταν τεράστια και καθημερινά δεκάδες αναγνώστριες δήλωναν συμμετοχή για να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους. Μπορεί οι συμμετοχές να ήταν χιλιάδες, όμως μόνο μία είναι η τυχερή που θα μεταμορφώσει την κουζίνα και όλο το σπίτη είναι η Παγώνα Διάμεση Στόγιου.

Η μεγάλη τυχερή από το Μαρούσι δεν μπορούσε να πιστέψει πως κληρώθηκε μεταξύ χιλιάδων για το δώρο. “Δεν μου κάνετε πλάκα! Έχω ένα σπίτι που είναι εδώ και 3 χρόνια γιαπί και δεν λεφτά να το τελειώσω. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δώρο είναι αυτό για μένα. Τόσο καιρό μένω στο υπόγειο” μας εκμυστηρεύτηκε η κα. Παγώνα.

Σύντομα η κα. Στόγιου θα έχει στο σπίτι της μία ολοκληρωμένη κουζίνα αξίας 8.500 € (έπιπλα κουζίνας αξίας 6.000 € και εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές από την εταιρία FRANKE αξίας 2.500 €), μία θωρακισμένη πόρτα από την εταιρεία PORTA NOVA, 4 εσωτερικές πόρτες laminate επίσης από την εταιρεία PORTA NOVA και ντουλάπες υπνοδωματίου από την εταιρεία DASH! Δώρα συνολικής αξίας 13.000 €! Η 58χρονη νικήτρια ανυπομονεί να φτιάξει το νέο της σπίτι και να μείνει εκεί, αφού όπως εξηγεί μένει σε δύο δωμάτια στο υπόγειο όπου έχει πολύ υγρασία.

Η μεγάλη νικήτρια λατρεύει το TLIFE και το παρακολουθεί καθημερινά διαβάζοντας άρθρα από όλες τις κατηγορίες!

Κάνε κλικ στη φωτογραφία και δες όλες τις λεπτομέρειες!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164