Η Παρασκευή Κερασιώτη στο Survivor: Ποια είναι η Τσιγγάνα με τα δύσκολα παιδικά χρόνια – Ο θάνατος που την συγκλόνισε και το GNTM

Η Παρασκευή Κερασιώτη τέσσερα χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από το Survivor όπου και θα βρίσκεται ανάμεσα στους νέους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό κορίτσι που έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλα όσα αρνητικά έχει ακούσει στο παρελθόν, αλλά και τον ρατσισμό που έχει δεχτεί για την καταγωγή της.

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι 23 ετών, ενώ μετρά ήδη τις πρώτες συνεργασίες στον χώρο του modeling. Το 2020 συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM στο οποίο τερμάτισε στη δεύτερη θέση. 

Ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM ήταν για να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας. Το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει βιώσει ρατσισμό για την καταγωγή της, αφού είχε απαντήσει ανοιχτά πως είναι τσιγγάνα. 

Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας, πέρασε φτωχικά παιδικά χρόνια παίζοντας με τις αδελφές της στις αλάνες του καταυλισμού. Μάλιστα, όταν έφυγε με την οικογένειά της από τον καταυλισμό και εγκαταστάθηκαν, με τα λίγα υπάρχοντά τους, σε σπίτι, ήταν στην αρχή κάτι πρωτόγνωρο για όλους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Παρασκευή Κερασιώτη (@paraskevi_kerasioti)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Παρασκευή Κερασιώτη (@paraskevi_kerasioti)

 

Παρασκευή Κερασιώτη: Ο θάνατος που την συγκλόνισε

Το 2021 το γνωστό μοντέλο βρίσκεται αντιμέτωπο με μια μεγάλη απώλεια, αφού μέσα από τα social media, η αδελφή της ενημερώνει για τον θάνατο του πατέρα της, μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση.

«Αχ πατέρα, αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος. Σήμερα, μαζί με εσένα έφυγε ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου. Να μας προστατεύεις από εκεί ψηλά και να μας δίνεις κουράγιο έτσι όπως έκανες πάντα. Θα σε αγαπώ αιώνια» έγραψε η νεαρή κοπέλα.

Ο πατέρας της Παρασκευής Κερασιώτη  είχε εμφανιστεί στο GNTM προκαλώντας την συγκίνηση της κόρης του.

Παρασκευή Κερασιώτη: Από μοντέλο, σερβιτόρα

Τον Σεπτέμβριο του 2021 το γνωστό μοντέλο είχε βρεθεί καλεσμένο στην πρωινή εκπομπή του Star. Η Παρασκευή Κερασιώτη μόλις είχε ολοκληρώσει τη δουλειά της για σεζόν σε νησί ως σερβιτόρα.

Η ίδια μάλιστα δέχτηκε ποικίλα σχόλια στα οποία απάντησε: «Γιατί κρίνει ο κόσμος. Το ότι κάνω μόντελινγκ δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Θα το πω και δεν ντρέπομαι, δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά. Το ότι δουλεύω ως σερβιτόρα, δεν κάνω για μόντελινγκ; Αυτό είπαν», δήλωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο στο Breakfast @Star και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο reality μόδας και τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της.

«Πίστευα στον εαυτό μου, ενώ κάποια άτομα με έκαναν κάποιες φορές να μην πιστεύω. Αλλά πλέον το έχω ξεπεράσει και είμαι εγώ. Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Παρασκευή Κερασιώτη για την πορεία της στο modeling.

Παρασκευή Κερασιώτη: Ο νέος έρωτας στη ζωή της

Το γνωστό μοντέλο, όπως είχε εξομολογηθεί στα social media, τα τελευταία χρόνια βίωσε δύσκολες στιγμές, ενώ αφορμή αυτών ήταν ο θάνατος του πατέρα της και η μεγάλη απώλεια που της στοίχισε.

Η Παρασκευή Κερασιώτη χαμογελά ξανά στην προσωπική της ζωή. Πρόσφατα το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη κάνοντας την πρώτη ανάρτηση με τον νέο της σύντροφο.

Η Παρασκευή Κερασιώτη στο Survivor

Όπως έχει γίνει γνωστό, το μοντέλο τέσσερα χρόνια μετά το GNTM θα δοκιμαστεί στον σκληρό στίβο μάχης του Survivor. Έχοντας ξεπεράσει τις δυσκολίες, η Παρασκευή Κερασιώτη είναι έτοιμη για το ριάλιτι επιβίωσης το οποίο κάνει απόψε πρεμιέρα του νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164