Site icon TLIFE

Η Σούπερ Κική ξεκαθαρίζει για τον Χρήστο Μάστορα: «Πήγα να τον υποστηρίξω, δεν αφορά άνθρωπο αν είναι Αλβανός»

Ένα σχόλιο που έκανε η Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα στο κανάλι της στο Youtube προκάλεσε χαμό σχολίων στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή Influencer είπε: «Την “έφαγε”, την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», είπε στη συνέχεια η Super Κική, με τον Fipster, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή να την κοιτά με έντονη αμηχανία καθώς είναι στενός φίλος με την σύντροφο του τραγουδιστή, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Μετά τον χαμό που προσκλήθηκε, η Super Κική θέλησε να ξεκαθαρίσει για τη συγκεκριμένη επίμαχη δήλωση που έκανε για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Όλος αυτός ο σχολιασμός μου για τον Χρήστο Μάστορα έγινε καθαρά για να τον υποστηρίξω. Γιατί τον έχουν καταρρακώσει, ασχέτως αν τον υποστηρίζω με ειρωνεία, γιατί είναι πάρα πολύ γελοίο ότι έλεγαν ότι αυτός φταίει για την Μαρινέλλα, τον είχαν «σκοτώσει» τον άνθρωπο και το αν είναι Αλβανός που δεν αφορά άνθρωπο αυτό.

Και απάντησα ακριβώς με αυτές τις ειρωνείες πάνω σε αυτό για να τον υποστηρίξω και μόνο. Γιατί είναι γελοίοι και γράφουν τα χειρότερα για όποιον να ‘ναι και απάντησα έτσι ακριβώς. Αυτό ο κόσμος το κατάλαβε, πώς γίνεται να μην το κατάλαβαν πέντε δημοσιογράφοι; Πώς γίνεται πείτε μου. Γιατί το παίζετε ότι δεν καταλαβαίνετε κάτι και πάτε να πατήσετε επί πτωμάτων για ένα κομμάτι ψωμί» ανέφερε η Σούπερ Κική.

© 2024 tlife.gr