Site icon TLIFE

Η Σουζάνα Κουόλ άλλαξε τα μαλλιά της μετά την αποχώρησή της από το GNTM! Video

Η Σουζάνα Κουόλ επέστρεψε στο σπίτι του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας, ύστερα από την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρτίνας. Ωστόσο δεν έμεινε και για πολύ… καθώς στην επόμενη δοκιμασία είδε ξανά την πόρτα της εξόδου! Όλοι θυμόμαστε το επεισόδιο του makeover των κοριτσιών από απλές θνητές σε… high fashion models αλλά και τα κλάματα της καλλονής, όταν της ανακοίνωσαν ότι θα της κόψουν τα μαλλιά και θα της τα βάψουν ξανθά.

Όπως είδαμε στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου, όπου η Σουζάνα Κουόλ ήταν το πρωί της Παρασκευής καλεσμένη, με το που αποχώρησε από το σπίτι, άλλαξε τα μαλλιά της! Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του reality μόδας έβαλε περούκα και αποχωρίστηκε οριστικά το stylish κούρεμα που της είχαν δημιουργήσει μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια αυτό είναι προσωρινό, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα, με συνέπεια να της πέσουν τα μαλλιά.

«Είναι προσωρινό. Χθες, πήγα να επιχειρήσω να κάνω κάτι στο μαλλί μου και μου έπεσαν τα μαλλιά όλα! Ήμουν πάρα πολύ φρικαρισμένη και αναγκάστηκα να αγοράσω μια περούκα», είπε η Σουζάνα Κουόλ στους έκπληκτους παρουσιαστές.

© 2024 tlife.gr