Η συνέντευξη της Δ. Βανδή στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Για την πρεμιέρα που ετοιμάζει στο VOX, τα επαγγελματικά της βήματα και την οικονομική κρίση μίλησε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Αξίζει να το ζεις!”.

Η γνωστή τραγουδίστρια που από την Παρασκευή αρχίζει τις εμφανίσεις της στο κέντρο VOX μαζί με τον Πάνο Καλλίδη μίλησε για το νέο μουσικό πρόγραμμα που ετοιμάζει και τις πρόβες που κάνει λίγο πριν την πρεμιέρα.
Σε ζωντανή σύνδεση από το κέντρο, στο οποίο βρίσκεται για τις πρόβες, η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την οικονομική κρίση και το πως τη βιώνουν οι καλλιτέχνες. “Πέρα από τη λάμψη της σκηνής, κατά τα άλλα όλοι βιώνουν κανονικά την κρίση. Στο χώρο μας βιώνουμε την κρίση τα τελευταία 4 χρόνια. Εκεί που δουλεύαμε 6 και 7 μέρες την εβδομάδα, τώρα δουλεύουμε 2 με 3 το πολύ”, λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρει πως εκείνη έχει ζήσει και με πολύ λίγα χρήματα στο παρελθόν και όταν ήταν μικρή, υπογραμμίζοντας πως αυτό που θεωρεί σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη στην οικογένειά της. “Για μένα προτεραιότητα είναι να υπάρχει αγάπη στα παιδιά και το σπίτι μου”, αποκαλύπτει.

Όσον αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος, η Δέσποινα λέει πως σέβεται και αυτούς που καπνίζουν , αλλά και όσους δεν θέλουν τον καπνό. Ωστόσο, γνωρίζει πως η εφαρμογή του μέτρου θα είναι λίγο δύσκολη στη χώρα μας. “Θα ζοριστούμε λίγο όσον αφορά την προσαρμογή στα νέα μέτρα”, αναφέρει.

Τέλος, για το νέο πρόγραμμα το οποίο θα είναι κυρίως λαϊκό με πολλά ωραία τραγούδια, η ίδια λέει: “Έχουμε ετοιμάσει ένα όμορφο πρόγραμμα με πολλά τραγούδια, κυρίως λαίκά. Οι τιμές μας θα είναι πολύ προσιτές και σκοπός μας είναι να περάσει καλά ο κόσμος”. Και προσθέτει: “Ο λόγος που επέλεξα το VOX είναι για να έχουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα με χαμηλές τιμές, αλλά καλό αποτέλεσμα. Θέλω να κάνουμε το μαγαζί σαν μια μπουάτ του 2010 με πολύ φιλικό κλίμα”, υπογραμμίζει.

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164