Η Τζέφ Μοντάνα στο φεστιβάλ των Καννών: Τι δηλώνει στο TLIFE

Μια ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η Τζεφ Μοντάνα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα το μοντέλο και ηθοποιός έκανε γνωστό πως θα βρεθεί στο φεστιβάλ των Καννών με δυο ταινίες γεγονός για το οποίο αισθάνεται ενθουσιασμένη.

Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της και εκείνη δεν έκρυψε τη χαρά της για τα νέα που μόλις είχε μάθει.

«Είμαι ενθουσιασμένη. Θα βρεθώ στο φεστιβάλ των Καννών με δυο ταινίες. Και οι δυο ταινίες αυτές έχουν γυριστεί στην Αθήνα. Η μια είναι σε σκηνοθεσία του Πάνου Κούτρα στην οποία έχω και πρωταγωνιστικό ρόλο, παίζουμε μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη.

Ο Πάνος Κούτρας για μένα, μαζί με τον Γιώργο Λάνθιμο, είναι οι σημαντικότεροι Έλληνες σκηνοθέτες. Ο Πάνος Κούτρας υπηρετεί ένας queer κινηματογράφο, είναι σαν τον Αλμαδοβάρ. Παρουσιάζει αληθινές ιστορίες queer και τρανς ατόμων που ζουν σε αυτή τη χώρα με έναν πολύ όμορφο τρόπο.  Τον θαύμαζα πάντα, είχα μάλιστα συμμετάσχει και στη «Strella», και είμαι απίστευτα χαρούμενη που θα βρεθούμε στο φεστιβάλ των Καννών με την ταινία αυτή.

Η δεύτερη ταινία, είναι μια ταινία του David Cronenberg. Εκεί έχω έναν πολύ μικρότερο ρόλο, αλλά για μένα είναι μια εξίσου σημαντική συμμετοχή. Στην ταινία αυτή παίζουν ακόμα η Lea Seydoux και η Kristen Stewart» μας είπε με περίσσιο ενθουσιασμό η Τζεφ Μοντάνα αποκαλύπτοντας πως ετοιμάζει κι άλλα πράγματα σε διεθνές επίπεδο.

Σε άλλο σημείο της συζήτησής μας, η Τζεφ Μοντάνα μας αποκάλυψε πως το όνειρό της ήταν πάντα να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο σε επίπεδο σκηνοθεσίας. Το cinema για εκείνη είναι ο χώρος που μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και να νιώσει ο εαυτός της οπότε το ότι θα βρεθεί στις Κάννες ως επίσημε καλεσμένη για δυο ταινίες είναι για εκείνη ένα πολύ σημαντικό βήμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tzef Montana (@tzefmontana)

Οι ταινίες αυτές πρόκειται να προβληθούν σε όλες τις ελληνικές αίθουσες από τη νέα σεζόν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164