Η βραδιά που πέρασε ο άσος του Παναθηναϊκού με την Ν. Θάνου!

Μετά τον αγώνα της Κυριακής και την ήττα από τον Άρη, ο άσσος -μεσοεπιθετικός- του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Λέτο, βρέθηκε μαζί με τον συμπαίκτη του Σίλβα Κλέιτον στο νυχτερινό κέντρο “Fantasia”. Οι δυο τους όμως δεν ήταν μόνοι τους! Την παρέα τους συνόδευε και η πρώην Playmate, Νάταλι Θάνου.

Το πρωί λοιπόν, της Τετάρτης στο περιοδικό Ciao, που κυκλοφόρησε, μπορούσαμε να δούμε τον Λατινοαμερικάνο άσο σε τρυφερά τετ α τετ με την Νάταλι και κάποιοι έβγαλαν το συμπέρασμα πως το μοντέλο είναι το νέο ”αμόρε” του Λέτο,γεγονός που τον εξόργισε. Ο ίδιος μάλιστα έγραψε στο twitter του:

“Κουράστηκα να γράφει η εφημερίδα πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να μιλήσω με κανέναν, χωρίς να το παρουσιάζουν ως σχέση μου. Απίστευτο”.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164