Site icon TLIFE

Η χήρα του Στάθη Ψάλτη στην ταινία που έμελλε να παίξει τον τελευταίο ρόλο της ζωής του! [pic-vid]

Επίσημη πρεμιέρα χθες για την ταινία του Γιάννη Σμαραγδή “Καζαντζάκης” και το Παλλάς γέμισε από αξιόλογες προσωπικότητες του χώρου της τέχνης και της πολιτκής προκειμένου να παρακολουθήσουν την ταινία και να δώσουν συγχαρητήρια στο δημιουργό Γιάννη Σμαραγδή αλλά και τους συντελεστές.

Στην ταινία έμελλε να παίξει τον τελευταίο ρόλο της καριέρας του ο μεγάλος μας ηθοποιός Στάθης Ψάλτης. Ο Στάθης Ψάλτης έπαιξε το ρόλο του μοναχού και η ερμηνεία του ήταν συγκλονιστική.

Δες το βίντεο με τη συγκλονιστική ερμηνεία του αγαπημένου ηθοποιού

Η χήρα του αγαπημένου ηθοποιού Χριστίνα Ψάλτη δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την πρεμιέρα και παρακολούθησε με συγκίνηση το κύκνειο άσμα του αγαπημένου της που έφυγε από τη ζωή

Φωτό Πέτρος Χόντος
Λίγα λόγια για την ταινία:
Η νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή έχει εισπράξει ήδη θετικές εντυπώσεις και υπάρχει μεγάλη αναμονή για την προβολή της στους κινηματογράφους. Οι Έλληνες θεατές διαισθάνονται ότι η ταινία τους αφορά γιατί είναι έργο Θετικής Ενέργειας, Αγάπης, Πίστης και Αισιοδοξίας.
Ο οικουμενικός συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια και τα όνειρά του. Αυτά τα μονοπάτια ακολούθησε και η ταινία και μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι γυρισμάτων διάρκειας 6 μηνών στην Κρήτη, την Αθήνα, την Αίγινα, τη Νότια Γαλλία, το Βερολίνο και τη Βιέννη θα αρχίσει η προβολή της στις αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου.
Τον κεντρικό χαρακτήρα Νίκο Καζαντζάκη υποδύεται με ιδιοφυή τρόπο ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η σπουδαία Μαρίνα Καλογήρου τη σύντροφό του Ελένη. Ο οκτάχρονος Αλέξανδρος Καμπαξής είναι ο Νίκος Καζαντζάκης σε μικρή ηλικία, ενώ ο Στέφανος Ληναίος υποδύεται τον συγγραφέα σε ώριμη ηλικία.
© 2024 tlife.gr