Η Ζέτα παρουσιάστρια στο πρωινό του ΑΝΤ1 ;

Φήμες, φήμες, φήμες… Αυτή την εποχή οργιάζουν ! Βλέπετε, βρισκόμαστε σε μεταγραφική, τηλεοπτική περίοδο και σε περίοδο τηλεοπτικού ανασχεδιασμού και χάραξης νέας τηλε-στρατηγικής διακαναλικά, με αποτέλεσμα να ακούγονται καθημερινά απίστευτα σενάρια…

Σενάρια τα οποία κάποιες φορές στο τέλος επιβεβαιώνονται και άλλες παραμένουν… σενάρια ! Ετσι, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες μας προέκυψε ακόμα ένα τρελό τηλεοπτικό σενάριο το οποίο άρχισε σιγά – σιγά να… φουντώνει για τα καλά ! Σύμφωνα με την συγκεκριμένη σεναριολογία, οι Αντεννικοί λέει, έχουν αρχίσει να πολιορκούν και να πολιορκούν στενά την Ζέτα Μακρυπούλια !

Η στενή πολιορκία των ανθρώπων του καναλιού του Αμαρουσίου προς το πρόσωπο της Ζέτας, όχι δεν αφορά ούτε το “Dancing 3”, ούτε την συνεργασία τους σε κάποια από τις νέες σειρές του καναλιού. Σύμφωνα πάντα σας επαναλαμβάνω με τις φήμες που άρχισαν να… κόβουν βόλτα στα δημοσιογραφικά γραφεία, ο ΑΝΤ1 λέει βρίσκεται σε επαφές με την λαμπερή ηθοποιό και παρουσιάστρια, προκειμένου να την πείσει και από Σεπτέμβρη η Ζέτα να γίνει… πρωινός τύπος !

Με άλλα λόγια; Την πιέζουν λέει για να τους πει το πολυπόθητο “ναι” και να αναλάβει το τιμόνι της νέας, ενιαίας ενημερωτικο-ψυχαγωγικής ζώνης που ετοιμάζουν για του χρόνου, παίρνοντας την σκυτάλη της παρουσίασης από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Που ακριβώς ,όμως, βρίσκεται η αλήθεια σε όλα αυτά που ακούγονται σε σχέση με την Ζέτα και τα νέα τηλεοπτικά πλάνα των Αντεννικών ; Πουθενά… Η΄ μάλλον για να ακριβολογώ σχεδόν πουθενά ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου, από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού, όχι μόνο δεν έχει γίνει καμία απολύτως κρούση στην Ζέτα για το πρωινό, αλλά δεν έχει πέσει καν το όνομά της στο τραπέζι των συζητήσεων.

Και οπως καταλαβαίνετε, το όνομά της δεν έχει πέσει καν στο τραπέζι των συζητήσεων, όχι γιατί δεν θα ήταν ίσως για εκείνους η ιδανική λύση, αλλά γιατί ξέρουν πως πρόκειται για ένα ανέφικτο σενάριο. Βλέπετε, η Ζέτα δεν θα έλεγε ποτέ το “ναι” σε μία τέτοια πρόταση (άλλωστε ήταν πάντα αρνητική στο παρλθόν όσες φορές είχε δεχτεί τέτοιου είδους προτάσεις…) και επίσης μιλάμε και για μία πανάκριβη… τηλεοπτική επένδυση. Η Ζέτα αν έφτανε ποτέ στο σημείο να πει το “ναι”, το κασέ της για τέτοιες εποχές θα ήταν κάτι παραπάνω από εξωπραγματικό και δεν είναι καιρός για έξοδα !

“Δεν υπάρχει καμία πολιορκία του ΑΝΤ1 προς το πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια, όσο αφορά στο πρωινό”, λέει στο “T-Life” στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου και προσθέτει :

“Και για να ακριβολογώ με την Ζέτα δεν έχει γίνει καμία απολύτως συζήτηση. Εδώ δεν ξέρουμε αν θα θελήσει να παραμείνει στο “Dancing 3″, για ποιο πρωινό μιλάμε ; Είναι αστεία να ακούγονται τέτοια πράγματα.”

Οσο για το αν αληθεύει και το γεγονός πως η Ζέτα είναι ένα από τα πρόσωπα που ενδιαφέρουν το κανάλι όσο αφορά στην στελέχωση των νέων σειρών που έχουν στα σκαριά;

“Ναι, το να συνεργαστούμε με την Ζέτα σε κάποια από τις νέες μας σειρές αυτό είναι κάτι σαφέστατα που θέλουμε και το οποίο έχουμε συζητήσει μαζί της και στο παρελθόν. Ομως, ακόμα και το ενδεχόμενο της συνεργασίας μας σε κάποια ελληνική παραγωγή, θα συζητηθεί μετά το τέλος του “Dancing”…”, συμπληρώνει το στέλεχος του ΑΝΤ1.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164