Ηalle Berry: Φανερά εξαντλημένη από την εγκυμοσύνη της σε δείπνο για τα 47α γενέθλια της

H εγκυμοσύνη είναι συχνά μια κουραστική περίοδος για μια μέλλουσα μητέρα και η Halle Berry πληρώνει το τίμημα της όπως φάνηκε στην έξοδο της για δείπνο την Παρασκευή στη Σάντα Μόνικα.

Η ηθοποιός βγήκε για να γιορτάσει τα 47α γενέθλιά της με τον νέο σύζυγό της Olivier και την κόρη της Nahla.

Η Halle διατηρεί το chic στυλ της και στην εγκυμοσύνη και επέλεξε να φορέσει ένα αμάνικο μακρύ λευκό φόρεμα, ένα ζευγάρι κομψά φλατ σανδάλια και διακριτικά κοσμήματα.

Φαινόταν όμως να είναι εντελώς αμακιγιάριστη και ενώ η star είναι γνωστή για την άψογη και νεανική εικόνα της φάνηκε να έχει αρκετά έντονους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της, οι οποίοι έδειχναν την εξάντληση της.

Ο σύζυγός της Olivier φορούσε ένα σκούρο μπλε τζιν και ένα λαδί πουκάμισο καθώς κρατούσε στην αγκαλιά του τη θετή του κόρη, Nahla. Η αξιολάτρευτη πεντάχρονη φαινόταν πολύ όμορφη με το πορτοκαλί φόρεμα και τα λευκά σανδάλια της και κρατούσε στα χέρια της μια σακούλα που αναμφίβολα είχε κάποιο δώρο για τη μητέρα της.

Η Halle πρόκειται να γεννήσει περίπου σε ένα μήνα. Ωστόσο, με ένα νέο μωρό στην οικογένειά της, δεν προβλέπεται να έχει πολύ χρόνο για να ξεκουραστεί σύντομα.

Ετικέτες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164