Ιλάειρα Ζήση: Ξέσπασε για τη μηνύματα που δέχεται για την κόρη της – «Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;»

Τη δική της αποστομωτική απάντησε σε ακόλουθό της στο Instagram έδωσε η Ιλάειρα Ζήση σε μήνυμα ακολούθου της στο Instagram, το οποίο είχα να κάνει με την κόρη της και την ομοιότητά της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Η Ιλάειρα Ζήση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου πριν μερικές ημέρες, και εκ τότε μοιράζεται καθημερινά με τους ακόλουθούς της στιγμές της νέας της καθημερινότητας ως μαμά, αλλά και φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της.

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν την ομοιότητα της νεογέννητης με τον πατέρα της.

«Συγγνώμη αλλά είναι ίδιο ο μπαμπάς της» έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος στην Ιλάειρα Ζήση, η οποία αντέδρασε άμεσα απαντώντας, «Γιατί ζητάτε συγγνώμη; Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να κοιτάς το παιδί σου και να βλέπεις τον άντρα που τόσο πολύ ερωτεύτηκες; Νιώθω ευλογημένη. Μακάρι να μοιάζει στον μπαμπά της και να πάρει όλα τα καλά στοιχεία και από τον χαρακτήρα του», 

και πρόσθεσε, «Καθημερινά λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που μου λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της και περιμένουν να νιώσω άσχημα… γιατί συμβαίνει αυτό; Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164