Site icon TLIFE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για αγορές στα νότια προάστια με κομψή εμφάνιση [pics]

Μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα βήμα πίσω από τη έντονη δραστηριότητά της στα social media, προκειμένου να ξεκουραστεί και να απολαύσει χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την οικογένειά της, το σύντροφό της αλλά και τους αγαπημένους της φίλους. Η κριτής του reality μοντέλων μετά από αρκετούς μήνες καθημερινών και πολύωρων γυρισμάτων, έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα πριν επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντά της.

Το όμορφο μοντέλο έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή ή προβάλλει κομμάτια αυτής. Το τελευταίο διάστημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται σε σχέση με τον τράπερ Snik και ακόμα και αν αποφεύγει να μιλάει δημόσια γι’ αυτό, οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το γνωστό μοντέλο σε μία από τις solo βόλτες του στα νότια προάστια. Φορώντας ένα μαύρο παντελόνι με μαύρο ζιβάγκο, ένα εντυπωσιακό παλτό στα χρώματα της παραλλαγής και ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τις αγορές της και φυσικά μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με την εμφάνισή της! Χαμογελαστή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η ίδια απόλαυσε τη βόλτα της, ενώ συνομίλησε με όλους τους περαστικούς που την αναγνώρισαν και θέλησαν να της μιλήσουν.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr