Site icon TLIFE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήρθα από την Αμερική για να λύσω κάποια θέματα υγείας»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο νέο τεύχος του In Style και στην Ξένια Ιωάννου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τους λόγους που την έκαναν να φύγει από τη Νέα Υόρκη και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Ήταν δύσκολο να φύγω από το σπίτι μου, δεν το ήθελα ουσιαστικά. Εντάξει, «αναγκάστηκα», γιατί είχα την τύχη να μπορώ, οπότε σίγουρα ακολούθησα την τύχη μου. Η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που έχω περισσότερο στην καρδιά μου. Έμεινα τα περισσότερα χρόνια εκεί, σχεδόν επτά, είχα σταθερούς φίλους, σταθερό σπίτι», περιγράφει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Έφυγα, γιατί είχα κάποια θέματα υγείας και γύρισα εδώ για να τα λύσω. Έφυγα αναγκαστικά και, γυρίζοντας για να κάνω αυτή την κούρα και να συνέλθω, βρέθηκα στο GNTM», αποκαλύπτει το γνωστό μοντέλο.

«Το modeling, εντάξει, δεν είναι ότι δεν το αγαπάω αλλά δεν μπορώ να πω ότι το λατρεύω πια. Ενώ είναι μια δουλειά που μου έχει προσφέρει πάρα πολλά, θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να μου προσφέρει κάτι καινούργιο, το excitement της αρχής και το διαφορετικό. Οπότε δεν είναι κάτι που το έχω πια σε μόνιμη βάση ως κύρια δουλειά μου. Σίγουρα με ενδιαφέρει όταν κάτι είναι ωραίο και διαφορετικό αλλά με δυσκολεύει πια είναι η αλήθεια», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

© 2024 tlife.gr